به گزارش کسب و کار نیوز، علیم یارمحمدی با بیان این که تلاشهای مدیران در صنعت گردشگری در استان افزایش یافته تصریح کرد: رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، تلاشهای بینظیری در حوزه صنعت گردشگری انجام داده، اما این تلاشها به نحو مطلوب نتوانسته است، صنعت گردشگری سیستان و بلوچستان را میتواند به نقطه مناسب توسعه محور برساند.
وی افزود: برای ترغیب بخش خصوصی در حوزه گردشگری استان باید دولت آستینها را بالا بزند تا بتوانیم شاهد ترغیب بخش خصوصی در صنعت گردشگری باشیم، این درحالی است که به سادگی میتوان با سرمایهگذاری در صنایع دستی و سواحل بکر دریایی عمان بسیاری از دغدغههای اقتصادی و بودجهای کشور را برطرف کرد اما تحقق این امر نیازمند اراده جدی است.
یارمحمدی ادامه داد: چابهار به عنوان یک بندر اقیانوسی شناخته شده در منطقه و بینالملل است و ظرفیتهای بسیاری از نظر جغرافیایی و ژئوپلیتیکی دارد، در حالی که این بندر میتواند با بسیاری از مردم کشورها از مسیر آبی ارتباط برقرار کند که امر به توسعه صنعت گردشگری در استان و در نتیجه رشد اشتغالزایی منجر میشود.
نماینده مردم زاهدان با بیان این که ارتقا صنعت گردشگری نیازمند مدیریت کارآمد است، اظهار کرد: ظرفیت گردشگری سیستان و بلوچستان بینظیر است و باید در این رابطه برنامههای مدون تدوین شود.
انتهای پیام