به گزارش کسب و کار نیوز، به نقل از خبرگزاری فرانسه، بر اساس گزارشهای رسانهای، آمریکا در مقابل میخواهد قطعنامهای را به شورای امنیت تقدیم کند که در آن پیشنهاد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری جدید در ونزوئلا مطرح شده است.
این در حالی است که دولت آمریکا علیه تعدادی از اعضای مجمع قانونگذاری ونزوئلا، نهاد قانونگذاری تشکیل شده توسط نیکولاس مادور، رئیسجمهور ونزوئلا در سال ۲۰۱۷، ممنوعیت سفر وضع کرد.
یکی از مقامهای ارشد دولت آمریکا گفت که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری این کشور علیه تعدادی از مقامهای مجلس مؤسسان ونزوئلا برای تغییر قانون اساسی این کشور ممنوعیت سفر به آمریکا وضع کرده اما هنوز مشخص نیست که این ممنوعیت چند نفر از اعضای این مجلس مؤسسان را در بر میگیرد.
مجلس مؤسسان قانون اساسی ونزوئلا قدرت و اختیارات گستردهای را از سوی دادگاه عالی این کشور به دست آورد تا قانون اساسی را مجدداً تدوین کند.
اعضای گروه تماس بین الملل با حمایت اتحادیه اروپا اخیراً هشدار داده بود که اگر قدرتهای خارجی در امور داخلی ونزوئلا دخالت کنند، خشونت این کشور را فرا میگیرد.
رئیس جمهوری اوروگوئه نیز گفته است: مشکل اصلی که ونزوئلا با آن روبروست، جنگ و صلح است و به همین دلیل است که ما بر آرامش طرفهای درگیر در این بحران و خویشتنداری جامعه بینالملل تاکید داریم.
از سوی دیگر در تازهترین خبرها از ونزوئلا یکی از ژنرالهای ارتش ونزوئلا که پزشک ارتش است با اعلام پیوستن به خوان گوایدو، رئیسجمهور خودخوانده این کشور از ارتش ونزوئلا خواست اجازه ورود کمکهای بشردوستانه به کشور را بدهند.
محموله کمکهای بشری آمریکا اکنون در کوکوتا، کلمبیا منتظر اجازه ورود به این کشور درگیر بحران سیاسی است.
نیکولاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا گفته که اجازه ورود کمکهای بشردوستانه به کشور را نمیدهد و آن را بهانهای برای حمله آمریکا میداند.
خوآن گوآیدو، رئیس جمهوری خودخوانده ونزوئلا روز جمعه احتمال صدور مجوز برای مداخله آمریکا به منظور کمک به ساقط کردن مادورو از قدرت را رد نکرد.
رهبر اپوزیسیون ونزوئلا ماه گذشته میلادی با اعلام اینکه رئیس جمهوری موقت این کشور است، تلاشی را با هدف ساقط کردن مادورو به راه انداخت و مورد حمایت آمریکا، بسیاری از کشورهای اروپایی و منطقه قرار گرفته است.
انتهای پیام