به گزارش کسب و کار نیوز، این کامیونها هم اکنون در نزدیکی یک پل در مرز این دو کشور همسایه توقف کردهاند. ارتش ونزوئلا با قرار دادن کانتینرهایی روی پل، آن را مسدود کرده است.
نیکولاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا، که از حمایت ارتش برخوردار است، با ورود این کمکها به کشورش مخالف است و ارسال این محمولهها را یک “نمایش سیاسی بیارزش” میداند.
این در حالی است که خوان گوایدو، رئیس مجلس ملی و رهبر مخالفان دولت که توسط معترضان حمایت میشود، خواهان دریافت این محمولهها و توزیع آن در سه نقطه مرزی بین مردم است. خوان گوایدو خود را چندی پیش “رئیس جمهوری موقت” ونزوئلا اعلام کرد.
مایک پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا، خواهان باز شدن این پل شده است. او گفته است: “حکومت مادورو باید اجازه بدهد که این کمکها به مردم ونزوئلا که از گرسنگی رنج میبرند، برسد.”
الیوت ایبرامز، نماینده ویژه وزارت امور خارجه آمریکا در امور ونزوئلا هم گفته که واشنگتن در ارسال این محمولهها با تیم خوان گوایدو هماهنگیهای لازم را انجام داده ولی این کمکها به زور به خاک ونزوئلا فرستاده نخواهد شد.
او گفت هر وقت که از نظر لجستیکی شرایط ایمن باشد، این کمکها در بین مردم ونزوئلا توزیع خواهد شد.
آمریکا روز پنجشنبه تحریمهای تازهای را علیه دولت مادورو اعلام کرد. بنا بر این تحریمها، اعضای مجلس قانون اساسی ونزوئلا – که در کنترل هواداران دولت است – اجازه ورود به آمریکا را نخواهند داشت.
از طرف دیگر، کشورهای اروپایی و آمریکای لاتین عضو “گروه تماس بینالمللی” بر احیای دموکراسی در ونزوئلا تاکید کرده و گفتهاند که برای برگزاری هرچه سریعتر انتخابات در این کشور تلاش خواهند.
اجلاس کشورهای تماس روز پنجشنبه بدون حضور روسیه در مونتهویدئو، پایتخت اروگوئه، تشکیل شد تا راههای مسالمتآمیز حل بحران سیاسی ونزوئلا را بررسی کنند.
این گروه از کشورها در مقایسه با ایالات متحده، شیوههای معتدلتری را توصیه کردهاند. فدریکا موگرینی، مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، گفته است که در نهایت این مردم ونزوئلا هستند که باید برای پایان دادن به بحران به یک راه حل دست پیدا بکنند.
این در حالی است که آمریکا میگوید حاضر به مذاکره با نیکلاس مادورو نیست و او باید از قدرت کنارهگیری کند. رئیس جمهوری آمریکا میگوید اقدام نظامی احتمالی را به عنوان “یک گزینه” مد نظر دارد.
انتهای پیام