صفحه اصلی / اجتماعی / آموزش / ستاری: شرکت‌های دانش‌بنیانی که با سرمایه بخش خصوصی اداره می‌شوند موفق‌ترند

ستاری: شرکت‌های دانش‌بنیانی که با سرمایه بخش خصوصی اداره می‌شوند موفق‌ترند

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور گفت: شرکت‌های دانش‌بنیانی که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی اداره می‌شوند موفق‌ترند.

به گزارش کسب و کار نیوز – منطقه قم، سورنا ستاری عصر سه‌شنبه در نشست صمیمی با نخبگان و روسای دانشگاهها و موسسات آموزشی و پژوهشی استان قم در تالار معصومیه فرمانداری قم با اشاره به جایگاه مهم شرکت های دانش بنیان در عرصه تولید و اقتصاد عنوان کرد:آینده این شرکت ها بسیار روشن و امیدوار کننده است.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور افزود: برخی از این شرکت ها با توانمندی های خود از صنایع بزرگی که با شیوه های سنتی مدیریت می شود پیشتازترند.

وی تصریح کرد: پژوهش‌های علمی دانشجویان باید مورد بازنگری قرار گیرد و بر اساس نیاز تعریف شود از طرفی مدرک گرائی در دانشگاهها نیز نگرشی منفی است که باید اصلاح شود.

ستاری بیان کرد: جوانان سالهای زیادی از عمر خود را در دانشگاهها می گذرانند در صورتی که می توان با نگاهی جدید از طرفیت های لازم بهره گرفت تا دانشجو زودتر وارد بازار کار شود.

وی خاطرنشان کرد: در استان قم ۱۱۰۰ هیات علمی و ۸۰ هزار دانشجو فعال هستند و این ظرفیتی است که نباید مورد بی اعتنایی قرار بگیرد.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور اظهار کرد: با عنایت به دغدغه‌ای که دانشجویان و اساتید در جهت رشد و تعالی کشور دارند، باید تدابیری در جهت ایجاد ارتباط میان رشته های دانشگاهی و نیازهای جامعه اندیشیده شود.

وی گفت: پارک‌های علم و فناوری می توانند ظرفیت های لازم را طبق نیاز جامعه فراهم کنند البته این پارک ها نباید با بودجه دولتی به سرمایه گذاری در اجرای پروژه ها بپردازد.

ستاری افزود: شرکت‌های دانش بنیانی که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی اداره می‌شوند به مراتب موفق‌ترند.

وی اظهار کرد: صنعتی‌کردن استان ها نمی تواند ره آوردی در جهت توسعه اقتصادی باشد بلکه باید ظرفیت های موجود در هر منطقه و استانی را مورد توجه قرار داد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری بیان کرد: خام‌فروشی در هر شکلی پدیده ای مذموم است در حالی که می توان با فناوری و اقتصاد دانش بنیان به توسعه و پیشرفت خوبی در عرصه تولید رسید در این جاست که توانمندی و علم جوانان در زمینه فناوری حائز اهمیت زیادی خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: اقتصاد نفتی موجب شد تا نگرشی در ما ایجاد شود که همه چیز خریدنی است؛در حالی که این نگرش یک اکوسیستم غلطی است که بر جامعه حاکم می شود و تعریف ما از دانشگاه و صنعت و اقتصاد و سرمایه گذاری را منحرف می کند.

ستاری عنوان کرد: در فرآیند دانش بنیان، بهره وری به معنای استفاده صحیح از امکانات بوده و این امر مستلزم ایجاد محیط کسب و کار مناسب است.

وی تصریح کرد: ما نیازمند رویکرد جدید در صنعت و تولید با استفاده از علم و فناوری هستیم و برای رسیدن به این ظرفیت مهم،تحقیقات و نوآوری نیاز است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری یادآور شد: به زودی با حضور بخش خصوصی نسل جدید پارک های فناوری در کشور ایجاد می شود.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

«افزایش سن بازنشستگی» از فروردین ۱۴۰۳/ با قانون جدید چگونه می‌توان زودتر از موعد بازنشسته شد؟

به گزارش کسب و کار نیوز، محمد محمدی با اشاره به موافقت شورای نگهبان با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.