به گزارش کسب و کار نیوز داشت اینگونه اظهار کرده بود که «بیش از ۷۵ درصد دانشجویان علم و فرهنگ وارد بازار کار میشوند.»
دکتر سید سعید هاشمی، رئیس فعلی این دانشگاه نیز در آستانه سالروز تأسیس این دانشگاه وضعیت فعلی آن را مناسب دانست و گفت: زیر ساختهای مناسبی فراهم شده که بتوانیم در مسیر تبدیل شدن به دانشگاههای نسل چهارم قرار بگیریم. از اهداف مجموعه دانشگاه علم و فرهنگ تبدیل شدن به دانشگاههای نسل سوم بود. البته دانشگاه نسل چهارم هم تکمیلکننده دانشگاه نسل سوم است. با توجه به نیاز جامعه و نرخ بالای بیکاری در میان دانش آموختگان یکی از دغدغههای اصلی ما اشتغال دانشآموختگان دانشگاه علم و فرهنگ است. به همین جهت شعار ما این بود که ما به سمت تبدیل شدن به دانشگاههای نسل سه و در آینده نسل چهار حرکت کنیم.
این دانشگاه که دارای ۱۲۸ عضو هیئتعلمی و ۶۰۰ استاد مدعو است در رتبهبندی دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی ایران که توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام انجام گرفته در سال ۹۶-۹۵ جزو ۶۰ دانشگاه برتر کشور شناخته شده و ریاست آن اکنون برعهده دکتر سید سعید هاشمی است.
این دانشگاه در طول دوره فعالیتهای خود میزبان مراسمهای مختلفی چون هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان، رونمایی از ۱۰ دستاورد فناورانه جهاد دانشگاهی و کنفرانس ملی بهرهوری و اقتصاد مقاومتی بوده است.
دانشگاه علم و فرهنگ در برخی مقاطع زمانی به طور جدی به آموزش نیروهایی برای حوزه گردشگری و صنایع فرهنگی همت گمارده است به طوریکه نخستین پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی در این دانشگاه کار خود را آغاز کرد. این پارک نخستین پارک علم و فناوری در حوزه علوم انسانی است که با همکاری دانشگاه علم و فرهنگ و جهاد دانشگاهی و به منظور تبدیل ایدههای نو در حوزههایی همچون صنایع دستی، گردشگری، رسانههای تصویری، علوم انسانی و فناوریهای نوین شروع به کار کرده است. علاوه بر اینکه این دانشگاه دارای نخستین فارغالتحصیلان دکترای گردشگری بوده است؛ رشتههای مختلفی چون گردشگری مذهبی و اوقات فراغت در حوزه گردشگری را در آموزش عالی کشور به تصویب رسانده است. همچنین میزبان دومین جشنواره ملی ناصرخسرو که در آن برترینهای گردشگری معرفی میشوند بوده است.
علاوه بر این، دانشگاه علم و فرهنگ دارای چهل انجمن و کانون فرهنگی است که برگزاری آئین دانشآموختگی، کسب مقام در مسابقات فرهنگی، برگزاری یادواره شهدای مدافع حرم، تأسیس مرکز استعدادیابی علمی و ورزشی، و همچنین برگزاری اولین جشنواره فرهنگی رویش، اجرای توانمندسازی فرهنگی دانشجویان و غیره از فعالیتهای دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ است.
یکی از اقدامات دانشگاه علم و فرهنگ برگزاری دورههای میان رشتهای است؛ در این دانشگاه رشتهای به نام حقوق تجارت الکترونیک تدوین و توسط وزارت علوم هم مصوب شد همچنین این دانشگاه رشته اوقات فراغت را هم تدوین کرده است و از سال ۹۴ در سه گرایش اقتصاد و اوقات فراغت، فرهنگ اوقات فراغت و مدیریت اوقات فراغت پذیرش دانشجو دارد.
از جمله دستاوردهای دیگر این دانشگاه نیز میتوان به مواردی مانند تأسیس اولین مرکز وبپژوهشی کشور در دانشگاه و امضای تفاهمنامههای بینالمللی با دانشگاههای مالزی، سوئد و انگلستان اشاره کرد.
این دانشگاه که با هدف توسعه همکاریهای علمی با دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی خارج از کشور امور خود را دنبال میکند طبق آنچه اعلام شده بزرگترین و معتبرترین دانشگاه غیرانتفاعی ایران محسوب میشود که طبق برخی آمارهای ارائه شده از نظر تولید علم در کشور رتبه ۱۹۲ را به خود اختصاص داده است. همچنین با اعلام رتبه بندیهای وب سایتهای دانشگاههای جهان در جولای ۲۰۱۸ اینگونه اعلام شد که رتبه وب سایت دانشگاه علم و فرهنگ با یک جهش ۳۷۰۰ پلهای طی یک سال به رتبه ۴۰۴۳ جهانی صعود کرده است.
همچنین بر اساس گزارش مؤسسه رتبهبندی شانگهای مربوط به سال ۲۰۱۵، دانشگاه علم و فرهنگ در رده ۵۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار داشته است.
انتهای پیام