صفحه اصلی / اجتماعی / آموزش / سهم یک درصدی ناخالص داخلی شرکت‌های دانش بنیان و فناوری‌های نوین در کشور
سهم یک درصدی ناخالص داخلی شرکت‌های دانش بنیان و فناوری‌های نوین در کشور

در همایش تجلیل و تکریم از نخبگان علمی و استعدادهای برتر استان مازندران مطرح شد

سهم یک درصدی ناخالص داخلی شرکت‌های دانش بنیان و فناوری‌های نوین در کشور

آئین تجلیل و تکریم از نخبگان علمی و استعدادهای برتر صبح امروز در سالن آمفی تئاتر سازمان حج و زیارت استان مازندران و با حضور رئیس بنیاد نخبگان این استان برگزار شد.

نمایشگاه پژوهش و فناوری

به گزارش کسب و کار نیوز، حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران در این مراسم با اشاره به اینکه توجه به علم و نخبگان علمی از صدر اسلام تاکنون حائز اهمیت بوده و در هیچ دینی مانند اسلام به این مسئله به صورت ویژه نگاه نشده است، اظهار کرد: با توجه به اینکه پیشرفت‌های به دست آمده پس از انقلاب اسلامی مرهون وجود نخبگان کشور است اما اکنون این قشر در جامعه مظلوم هستند.

وی در ادامه با بیان اینکه اکنون مازندران را تنها با جنگل و دریا می‌شناسند، تصریح کرد: نخبگان علمی فراوانی در این استان حضور دارند که از سرآمدان حوزه‌های مختلف هستند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه علما از بزرگترین واقفان مازندران هستند، خاطرنشان کرد: ۷۲۴ واقف استان مازندران را علما تشکیل داده‌اند.

حیدری با بیان اینکه سازمان اوقاف بیش از ۵۰۰ پروژه در بحث بقاع متبرکه را در دست اجرا دارد، یادآورشد: اوقاف در کنار دولت در تمامی زمینه‌ها ایستاده و به خصوص در حوزه‌های علمی کارهای بزرگی انجام داده است.

وی افزود: از مهم‌ترین اقدامات اوقاف در حوزه علم و پژوهش احداث مجهزترین مدرسه فناوری با همکاری آموزش و پرورش در شهرستان قائمشهر بوده است.

سهم یک درصدی ناخالص داخلی شرکت‌های دانش بنیان و فناوری‌های نوین در کشور

در ادامه این مراسم محسن جهانشاهی رئیس بنیاد نخبگان مازندران با اشاره به اینکه در عرصه علم و فناوری تنها مسائل مالی چالش اصلی نیست، اظهار کرد: دیده شدن نخبگان و کارهای آنان در کشور و ارائه تسهیلاتی مناسب با بودجه محدود کشور می‌تواند باعث ایجاد انگیزه در این قشر شود.

وی با بیان اینکه پس از تهران که جایزه امام صادق (ع) را ارئه داد مازندران دومین استانی بوده که در این حوزه جایزه امام محمد باقر (ع) را برقرار کرده است، تصریح کرد: در سال‌های اخیر پیشرفت‌های علمی بسیاری در حوزه دفاعی، هوافضا و نظامی داشته‌ایم که مرهون نظام جمهوری اسلامی هستیم.

رئیس بنیاد نخبگان مازندران با بیان اینکه برای توسعه یک جامعه باید از نخبگان استفاده شود، خاطرنشان کرد: مازندران برای توسعه و شکوفایی اقتصادی نیازمند بهره گیری از فکر نخبگان است.

جهانشاهی با بیان اینکه کشور ایران در حوزه فناوری نانو رتبه چهارم دنیا را دارد، تصریح کرد: این افتخار ارزشمندی است اما کافی نبوده زیرا باید فکر و علم نخبگان بر روی سفره نخبگان نمود پیدا کند.

وی افزود: اکنون بیش از ۴۵۰ محصول مبتنی بر فناوری نانو تجاری سازی شده و بیش از ۱۵۰ دستگاه آزمایشگاهی توسط نخبگان به تولید رسیده است.

رئیس بنیاد نخبگان مازندران با بیان اینکه بیش از ۱۸۰ شرکت دانش بنیان در کشور راه اندازی شده است، یادآور شد: متأسفانه با تمام این تلاش‌ها تولید ناخالص داخلی ما تنها یک درصد است.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

اختصاص ۲۲۰۰۰ میلیارد تومان مطالبات پایان خدمت ۹۵ هزار نفر بازنشسته

به گزارش کسب و کار نیوز، “داود منظور” معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.