صفحه اصلی / اقتصادی / صنعت و معدن / قائم مقام سایپا: بدهی قطعه سازان را با کمک وزارت صنعت پرداخت می کنیم
قائم مقام سایپا: بدهی قطعه سازان را با کمک وزارت صنعت پرداخت می کنیم

قائم مقام سایپا: بدهی قطعه سازان را با کمک وزارت صنعت پرداخت می کنیم

قائم مقام سایپا در امور تامین و بازرگانی گفت: این شرکت پیگیر تزریق نقدینگی برای پرداخت بدهی به قطعه سازان با مساعدت وزیر صنعت، معدن و تجارت است.

به گزارش کسب و کار نیوز از گروه سایپا، «حمیدرضا رستگار» افزود: تعامل خوب قطعه سازان و خودروسازان موجب شد که صنعت خودرو بویژه در سال های اخیر با تولید خودروهای متنوع داخلی بیشتر از گذشته رشد کند و با وجود مشکلات متعدد در کشور بازهم این شرایط دنبال شود.
وی اظهار داشت: در شرایط کنونی کشور مشکل اصلی این صنعت، کمبود نقدینگی است که با همراهی وزارت صنعت در تزریق نقدینگی برای پرداخت طلب قطعه سازان، سعی داریم تولید در بخش قطعه سازی را افزایش داده که پیامد آن رشد در تولیدات سایپا خواهد بود.
وی ادامه داد: در شرایط کنونی اقتصادی، قطعه سازان کوچک و متوسط بیشتر از قطعه سازان بزرگ دچار مشکل شده اند؛ اگر حمایتی از آنها نشود به سرعت به سمت تعطیلی و ورشکستگی سوق پیدا خواهند کرد که این روند، زنجیره تامین را با مشکل جدی مواجه می کند. براین اساس باید قطعه سازان کوچک و متوسط همچون قطعه سازان بزرگ حمایت شوند.
به گزارش کسب و کار نیوز، صبح امروز «فرهاد به نیا» سخنگوی انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو در نشست خبری از موافقت مدیرعامل ایران خودرو با افزایش متوسط ۷۰ درصدی قیمت قطعات تولیدی خبر داد و ابراز امیدواری کرد، گروه سایپا نیز بزودی موافقت خود را با افزایش قیمتها اعلام کند.
به گفته این مقام صنفی، مقرر شده ۱۱ هزار میلیارد تومان تسهیلات در اختیار ایران خوردو و سایپا قرار بگیرد که چهار هزار میلیارد تومان آن تسهیلات ریالی و هفت هزار میلیارد تومان آن تسهیلات ارزی است که مورد دوم به واردات قطعات تخصیص خواهد یافت.
به نیا افزود: ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات ریالی سهم ایران خودرو است که در جلسه اخیر با «هاشم یکه زارع» مدیرعامل این شرکت قول داد ۸۵ درصد این مبلغ (نزدیک به هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان) بابت مطالبات به قطعه سازان پرداخت شود.
وی اظهار داشت: هرچند این رقم در مقایسه با مطالبات ۱۵ هزار میلیارد تومانی قطعه سازان از ایران خودرو و سایپا اندک است اما گامی رو به جلو به شمار می رود.
اقتصام*۳۰۶۵** ۲۰۲۳

همچنین مطالعه کنید:

ضرر قطعی برق برای صنایع چقدر است؟

به گزارش کسب و کار نیوز، علیرضا کلاهی صمدی رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی، صنایع،‌معادن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.