حیدرعلی عابدی در واکنش به برخی گزارشها مبنی بر فرار مالیاتی پزشکان به میزان حداقل ۶۵۰۰ میلیارد تومان، گفت: بنده چنین آماری را نمیپذیرم باید مشخص شود که این رقم براساس چه فرآیندی به دست آورده شده است.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، وی توضیح داد: درآمد یکسری از پزشکان از اشتغال در بیمارستانهای خصوصی و دولتی، درمانگاهها، شبکههای درمانی و بهداشتی و یا تدریس در دانشگاهها به دست میآید. این پزشکان حقوق دریافتی دارند که قبل از دریافت حقوق حسابدار بیمارستان یا دانشگاه و درمانگاه مالیات آنها را کسر کرده و سپس حقوق به حسابشان واریز میشود، پس طبیعتاً فرار مالیاتی در این موارد رخ نمیدهد.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مورد اختلافی در مورد دریافتی پزشکان در مطب است که فکر نمیکنم عدد و ارقام آنقدر بالا باشد که به رقم فرار مالیاتی ۶,۵۰۰ میلیارد تومان برسد. کما اینکه اگر پزشک سالیانه تسویهحساب مالیاتی نکند اجازه فعالیت در سال آینده را نخواهد داشت.
وی افزود: در این شرایط چهطور ممکن است این حجم از فرار مالیاتی صورت گیرد. اگر فرار مالیاتی در بیمارستان، دانشگاه و درمانگاه رخ داده باشد باید از حسابدار و مسئولان مربوطه پرسیده شود.
عابدی اضافه کرد: درباره مطبها هم سال به سال پزشکان تسویهحساب میکنند. البته ممکن است موضوع را با گرفتن مالیات از شرکتهای خصوصی مقایسه کنند که درباره آنها هم اداره مالیاتی از شرکتها خواسته که مجموعه فعالیتهایشان را در دفتری ثبت کرده تا براساس آن اظهارنامه، مالیات دهند که این اتفاق در مورد پزشکان رخ نداده است.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درباره ارتباط طرح نصب کارتخوان در مطب پزشکان و دریافت مالیات گفت: نصب کارتخوان هیچ ارتباطی به مالیات ندارد تنها به خاطر رفاه مردم است. سوءتفاهمی وجود دارد که فکر میکنند اگر کارت خوان در مطب وجود داشته باشد به راحتی میتوانند مالیات گیرند حال اینکه پزشک اگر پولی میگیرد آن را در متکایش پنهان نمیکند، بلکه در حساباش واریز میکند که به راحتی از طریق حساب میتواند مالیات بگیرند، کما اینکه اگر کسی گردش مالی بالای پنج میلیارد تومان داشته باشد، اداره مالیات اظهارنامه مالیاتیاش را با دقت رصد میکند. اینها همه نشان میدهد که باید مشخص شود که رقم اعلام شده برای فرار مالیاتی بر پایه چه روندی بوده تا بتوان بهتر قضاوت کرد.
انتهای پیام