به گزارش سه شنبه تارنمای شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران، «فرشید گلیج» توضیح داد: دفتر مقررات فرودگاهی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران سه اداره طرح جامع، بازرسی و نظارت و مدیریت بحران و پدافند غیرعامل را دربرمی گیرد که وظیفه اداره طرح جامع، نظارت بر مطالعات طرح جامع فرودگاههاست.
وی تاکید کرد طرح جامع یک برنامه توسعهای کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت برای فرودگاههاست.
این مسوول افزود: همچنین وظیفه کنترل موانع داخل فرودگاهها، سایتیابی اجرای پروژهها در سطوح پروازی و ابنیه با همفکری بهرهبردار مربوطه و نظارت بر تخریب ساختمانها از دیگر وظایف این اداره است.
گلیج ادامه داد: در حوزه طرح جامع تاکنون بخشنامههایی شامل بخشنامه کنترل موانع داخلی، بخشنامه ارسال اطلاعات موانع، بخشنامه تحویل زمین به پیمانکار، بخشنامه وابسته به تملک اراضی و بخشنامه مربوط به سرمایهگذاری در فرودگاهها برای اجرا تدوین و ارسال شده است.
وی یادآوری کرد اداره نظارت و بازرسی هر سال تقویم برگزاری دوسالانههای طرح اضطراری فرودگاهها را تنظیم می کند که برای امسال اجرای تمرین کامل طرح اضطراری ۱۷ فرودگاه برنامهریزی شده که ۱۱ مورد آن تاکنون انجام شده است و بزودی تقویم سال آینده نهایی می شود.
** وظایف بخش پدافند غیرعامل
مدیرکل دفتر مقررات فرودگاهی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران همچنین اعلام کرد وظایف اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شامل چهار مرحله ‘پیشگیری'، ‘آمادگی'، ‘مقابله و بازتوانی' و ‘بازگشت به شرایط عادی' است.
وی گفت: جدای از وظایف اداری، پیشگیری از وقوع حوادث و سوانح وظیفه اخلاقی ماست و هر موردی را که در فرودگاهها باعث کاهش ایمنی میشود باید جدی گرفت.
گلیج ادامه داد: در زمینه پدافند غیرعامل آموزشهای فراگیر متعددی داشتیم که یکی از موارد آن، برگزاری یک دوره آموزشی برای ۲۰۰ نفر از کارکنان فرودگاه مهرآباد تا پیش از پایان سال است و برنامه داریم در سه ماهه نخست سال بعد نیز برای پنج فرودگاه دیگر این دوره آموزشی را برگزار کنیم.
به گزارش کسب و کار نیوز، اکنون ۵۴ فرودگاه کشور زیر نظر شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران اداره می شود و فرودگاه های مناطق آزاد تجاری نیز خدمات ناوبری هوایی خود را از این شرکت دریافت می کنند.
اقتصام*۱۱۰۸*۱۹۶۱*