صفحه اصلی / اجتماعی / آموزش / افزایش همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه علم‌وفرهنگ در دیدار با عضو گروه توسعه بین‌المللی آکسفورد
افزایش همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه علم‌وفرهنگ در دیدار با عضو گروه توسعه بین‌المللی آکسفورد

افزایش همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه علم‌وفرهنگ در دیدار با عضو گروه توسعه بین‌المللی آکسفورد

نشست مشترک مسوولان دانشگاه علم و فرهنگ با دکترجیمز میلر -College Hill Rd – و عضوگروه توسعه بین المللی آکسفورد برگزار شد و زمینه‌های همکاری دانشگاه علم و فرهنگ با دانشگاه‌ها و موسسات بین المللی در رشته‌ها و مقاطع مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دیدار با عضو توسعه بین الملل آکسفورد

به گزارش کسب و کار نیوز، در نشست مشترک مسوولان دانشگاه با دکترجیمزمیلر-College Hill Rd – و عضوگروه توسعه بین المللی آکسفورد، زمینه‌های همکاری دانشگاه علم و فرهنگ با دانشگاه‌ها و موسسات بین المللی در رشته‌ها و مقاطع مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دکتر سید سعید هاشمی، رییس دانشگاه علم و فرهنگ ضمن معرفی دانشکده‌ها و فعالیت‌های انجام شده و وابستگی این دانشگاه به جهاد دانشگاهی گفت: برخی ویژگی‌ها چون: داشتن نخستین و تنها دانشکده علوم گردشگری درکشور، تاسیس نخستین پارک ملی علوم و فناوری و صنایع نرم فرهنگی، همکاری دانشکده‌ علوم وفناوری‌های نوین زیستی با پژوهشگاه رویان و ابن سینا، برخورداری از تنها NGO دانشگاهی درحوزه گردشگری و توسعه پایدار وهمچنین داشتن تنها خبرگزاری علمی کشور، این دانشگاه را از سایر مجموعه‌های مشابه خود متمایز کرده است.

وی به همکاری‌های بین‌المللی دردوره‌های کوتاه مدت گردشگری با دانشگاه IMC اتریش و دوره‌های رسمی بلند مدت مشترک در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا با دانشگاه UPM مالزی اشاره کرد و افزود: باتوجه به ظرفیت‌های موجود درهر پنج دانشکده علوم انسانی، هنرومعماری، فنی و مهندسی، گردشگری وعلوم و فناوری‌های نوین زیستی آمادگی همکاری در بخش‌های مختلف اعم از تبادل استاد، فرصت‌های مطالعاتی، دوره‌های کوتاه مدت یا رسمی بلندمدت در این دانشگاه وجود دارد.

دکتر قرنفلی، رییس دانشکده علوم و فناوری‌های نوین زیستی- با اشاره به آمار ۷۰ دانشجوی دکترا و ۳۰۰ دانشجوی کارشناسی ارشد این دانشکده در همکاری مشترک با پژوهشگاه رویان گفت: یکی از فعالیت‌های این دانشکده تعریف فرصت‌های تحقیقاتی و مطالعاتی است و تمایل داریم تا دانشجویان برای ۶ تا ۹ ماه بتوانند از مراکز تحقیقاتی در کشورهای پیشرفته استفاده کنند.

دکترجیمزمیلر ضمن تحسین فعالیت‌های دانشگاه گفت: خوشحالم که این دانشگاه در سطح وسیع و با تنوع بالای رشته‌ها و مقاطع تحصیلی درحال فعالیت است.

وی افزود: محققان و پژوهشگران آمریکایی، علاقه‌مند به همکاری مشترک علمی و پژوهشی با دانشگاه هستند و برای مشکلات موجود هم باید راهکارهایی پیدا کنیم.

دکتر میلر تاکید کرد: چالش‌هایی که در حال حاضر وجود دارد؛ کوتاه مدت است و در آینده نزدیک مشکلات رفع خواهد شد و مسائل موجود نباید سد راه محققین، اساتید و دانشجویان باشد.  

وی برخی از امکانات و اعتبارات موجود در کشورهایی چون سوییس و آمریکا را تشریح کرد و گفت: امیدوارم که بتوانیم در زمینه‌ی تبادل استاد و دانشجو و ارائه فرصت‌های مطالعاتی در رشته‌های مرتبط با پزشکی و فنی و مهندسی گام‌های اجرایی برداریم.

طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، سپس دکتر میلر و همراهان از دانشگاه برخی فعالیت‌های هنری دانشجویان دانشکده هنر و معماری و اقدامات انجام شده در پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی  را از نزدیک بازدید کردند.   

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

«افزایش سن بازنشستگی» از فروردین ۱۴۰۳/ با قانون جدید چگونه می‌توان زودتر از موعد بازنشسته شد؟

به گزارش کسب و کار نیوز، محمد محمدی با اشاره به موافقت شورای نگهبان با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.