به گزارش کسب و کار نیوز، میزان فقر در سال ۲۰۱۷ به ۲ /۳۰ درصد یعنی جمعیت ۱۸۴ میلیون نفری رسیده و هم چنین میزان فقر شدید نیز از ۹ /۹ درصد در سال ۲۰۱۶ به ۲ /۱۰ درصد رسیده است.
بر اساس این گزارش، تعداد افرادیکه در فقر شدید زندگی میکنند، در حال افزایش است. این روند در سال ۲۰۱۵ آغاز شد.
این در حالی است که در یک دهه قبل آمریکای لاتین توانسته بود پیشرفت خوبی داشته باشد اما از سال ۲۰۱۵ این روند معکوس شد و فقر شدید در این منطقه گسترش یافت.
در سال ۲۰۱۸ میزان فقر به ۹ /۲۹ درصد رسید، یعنی ۱۸۲ میلیون نفر در خط فقر قرار داشتند اما میزان فقر شدید ۲ /۱۰ درصد بوده که از نظر تعداد یک میلیون بیشتر از رقم اعلام شده در سال ۲۰۱۷ است.
آلیسیا بارسنا، دبیر اجرایی کمیسیون اقتصادی و کارائیب سازمان ملل هشدار داد: اگر چه این منطقه در دهه قبلی و تا نیمه دهه کنونی پیشرفت خوبی داشته است اما از سال ۲۰۱۵ عقب گرد داشته و میزان فقر شدید افزایش یافته است.
وی ادامه داد: از عوامل موثر برای مقابله با این مسایل از جمله فقر شدید میتوان به ارائه متممهای سیاستهای عمومی تامین اجتماعی و توزیع مجدد درآمدها اشاره کرد.
به نوشته این گزارش، از آغاز سال ۲۰۰۰ روند نابرابری درآمد به طور قابل توجهی در آمریکای لاتین کاهش یافته بود اما در سال اخیر این روند کند شده است.
بر اساس گزارش منتشر شده، به طور متوسط، سطح درآمد نزدیک به ۴۰ درصد از جمعیت شاغل آمریکای لاتین کمتر از کمترین میزان درآمد تعیین شده برای هر کشور است.
یکی از نکات قابل توجه این است که این مساله در میان زنان و افراد جوان بین ۱۵ تا ۲۴ سال بسیار بیشتر است.
انتهای پیام
مترجم: ساناز عباسعلیزاده رضایی
دبیر: مهران ثنایی