صفحه اصلی / اقتصادی / راه و شهرسازی / امکان تحویل ۲۴۵ هزار واحد مسکن مهر به متقاضیان نیست
امکان تحویل ۲۴۵ هزار واحد مسکن مهر به متقاضیان نیست

قائم مقام وزیر راه:

امکان تحویل ۲۴۵ هزار واحد مسکن مهر به متقاضیان نیست

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر گفت: از 2 میلیون و 200 هزار واحد مسکن مهر، تاکنون یک میلیون و 740 هزار واحد به متقاضیان تحویل داده شده است اما امکان تحویل 245 هزار واحد به علت برخی مشکلات وجود ندارد.

به گزارش کسب و کار نیوز، «احمد اصغری مهرآبادی» امروز (سه شنبه) در نشست خبری که در حاشیه نخستین نمایشگاه بین المللی مسکن، شهرسازی و بازآفرینی شهری برگزار شد، به مشکلات کنونی برای تحویل دادن واحدهای آماده اشاره ای نکرد.
این مسوول افزود: از سال ۱۳۸۶ که عملیات ساخت مسکن مهر آغاز شد، تاکنون عملیات ساخت یک میلیون و ۹۸۶ هزار واحد آن به پایان رسیده است.
وی یادآور شد: از دولت یازدهم تاکنون بیش از یک میلیون و ۱۰۵ هزار واحد مسکن مهر به پایان رسید و موفق شدیم سالیانه به طور متوسط ۲۰۰ هزار واحد مسکن مهر به متقاضیان تحویل دهیم.
مهرآبادی اظهارداشت: قرار است ۵۷ هزار واحد مسکن مهر توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) به واجدان شرایط واگذار شود.
قائم مقام وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: تلاش دولت است که مسکن مهر تا پایان سال ۹۸ به اتمام برسد و با توجه به منابع مالی که دولت در لایحه بودجه ۹۸ در نظر گرفته، همه دست اندرکاران این پروژه بسیج شده اند.

** همکاری ژاپن برای مقاوم سازی بیمارستان ها
رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در این نشست گفت: ویرایش پنج آیین نامه ۲۸۰۰ طراحی ساختمان ها در برابر زلزله در این مرکز در دستور کار قرار گرفته است.
«محمد شکرچی زاده» افزود: برای ارتقای مقاومت ساختمان ها در برابر زلزله باید هر پنج تا هفت سال آیین نامه های آن ویرایش جدید شوند و رعایت این آیین نامه ها سبب شد در زلزله بیش از هفت ریشتری سرپل ذهاب فقط ۶۲۰ نفر از هموطنان ما جان خود را از دست دهند.
وی اظهار داشت: در زلزله بم که کمتر از هفت ریشتر بود، متاسفانه به علت مقاومت کم واحدهای مسکونی بیش از ۳۰ هزار نفر از هموطنان جان خود را از دست دادند.
رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی بیان کرد: رعایت این آیین‌نامه نشان داد در صورت اجرای آن در حوزه ساخت و ساز کشور خسارت زلزله به کمترین میزان کاهش می یابد.
شکرچی زاده یادآور شد: علاوه بر این مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در چند سال اخیر موفق شد نقشه گسل های زلزله در شهرهای تهران، مشهد، تبریز و کرج را تهیه کند و در دستورالعملی، هرگونه ساخت و ساز از جمله بیمارستان ها در محدوده این گسل ها ممنوع خواهد بود.
وی افزود: مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی با همکاری ژاپنی ها نحوه مقاوم سازی بیمارستان‌ها در برابر زلزله را در دستور کار خود قرار داده است تا در زمان وقوع زلزله بیمارستان ها بتوانند به خدمات خود ادامه دهند.
رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی تاکید کرد ژاپنی ها تاکنون موفق شده اند ۹۰ درصد بیمارستان های خود را در برابر زلزله مقاوم سازی کنند و ما باید از تجارب آنها در این زمینه به نحو مناسبی استفاده کنیم.
وی یادآوری کرد: تهران ۶۲۶ کیلومتر مربع وسعت دارد و ۷۵ کیلومتر مربع آن روی گسل زلزله قرار گرفته است، یعنی ۹ درصد شهر تهران در برابر زلزله بسیار آسیب پذیر است و ما باید با مدیریت مناسب خطرپذیری این مناطق را به حداقل کاهش دهیم.

اقتصام*۱۱۰۸*۹۱۳۲*۱۹۶۱*

همچنین مطالعه کنید:

بانک‌ها به قانون جهش تولید مسکن پشت پا زدند/کندی روند ساخت پروژه های نهضت مسکن

شایلی قرائی به گزارش کسب و کار نیوز، اما بررسی های میدانی حاکی از آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.