صفحه اصلی / اجتماعی / آموزش / توسعه صنعت کشاورزی کشور با تولید سوخت زیستی

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی تاکید کرد

توسعه صنعت کشاورزی کشور با تولید سوخت زیستی

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، گفت: یکی از مزایای استفاده از سوخت زیستی در کشور، توسعه صنعت کشاورزی است.

به گزارش کسب و کار نیوز، نشست جایگزینی بیواتانول به جای MTBE از سوی ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و با حضور مهدی الیاسی، معاون سیاست گذاری و توسعه و مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی برگزار شد.

در این نشست، قانعی با اشاره به ضرورت تولید سوخت زیستی در کشور، گفت:  تولید بیواتانول در مقیاس وسیع، منتج به ارائه راهکارهایی برای افزایش اکتان بنزین مصرفی کشور و کاهش آلاینده‌ها می‌شود.

وی افزود: استفاده از این سوخت حیاتی همچنین راه‌اندازی و توسعه صنایع کشاورزی و تبدیلی را به همراه دارد و باعث تولید ارزش افزوده از ضایعات می‌شود.

به گفته دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، خودکفایی در تأمین خوراک دام و طیور و اشتغال‌زایی برای قشر تحصیل‌کرده و روستایی نیز از دیگر مزایای تولید این نوع سوخت در کشور است.

وی همچنین تصریح کرد: تولید و استفاده از سوخت زیستی یکی از مهم ترین راه‌کارهای زیست‌فناوری برای توسعه پایدار محسوب می‌شود.

در ادامه این نشست، عباس شجاع الساداتی، رئیس کارگروه صنایع تخمیری ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی نیز تاکید کرد: اجرای برنامه جایگزینی اتانول زیستی و توسعه واحدهای تولید آن آثاری چون «کاهش آلودگی هوای کشور»، «تولید اتانول زیستی مورد نیاز داخلی»، «اشتغال زایی»، «تولید ۳۵درصد کنجاله دامی مورد نیاز کشور» و «استفاده وسیع از ضایعات غلات کشور» را در پی خواهد داشت.

طبق اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وی ادامه داد: ایجاد واحدهای تولید اتانول زیستی و هم چنین فرآیند تولید اتانول زیستی منجر به تولید محصول فرعی غنی از پروتئین خواهد شد که این محصول برای تامین امنیت غذایی کشور و جلوگیری از واردات کنجاله مصرفی دام و طیور موثر است.

پایان پیام

همچنین مطالعه کنید:

«افزایش سن بازنشستگی» از فروردین ۱۴۰۳/ با قانون جدید چگونه می‌توان زودتر از موعد بازنشسته شد؟

به گزارش کسب و کار نیوز، محمد محمدی با اشاره به موافقت شورای نگهبان با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.