صفحه اصلی / اقتصادی / راه و شهرسازی / اعتبارات ریلی در لایحه بودجه ۹۸ افزایش یافته است
اعتبارات ریلی در لایحه بودجه ۹۸ افزایش یافته است

واکنش سازمان برنامه و بودجه به یک خبر؛

اعتبارات ریلی در لایحه بودجه ۹۸ افزایش یافته است

سازمان برنامه و بودجه کشور با تکذیب خبر برخی سایت ها مبنی بر «کاهش 13 درصدی اعتبارات ریلی» اعلام کرد: اعتبارات این بخش در لایحه بودجه 98 نه تنها کاهش نیافته بلکه افزایش نیز یافته است.

به گزارش کسب و کار نیوز، لایحه بودجه ۹۸ چهارم دی ماه به مجلس شورای اسلامی تقدیم شد که سقف این بودجه ۱۷ میلیون و ۳۲ هزار و ۳۳۲ میلیارد و ۲۷۰ میلیون ریال است.
برخی رسانه ها درباره بندها و تبصره های لایحه بودجه از جمله اعتبارات ریلی تفسیرهای جدیدی ارایه کردند که واکنش سازمان برنامه و بودجه کشور را به همراه داشت.
براساس اعلام این سازمان، در لایحه بودجه ۹۸ کل کشور، بیشترین سهم اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای به طرح‌های فصل حمل و نقل معادل هفت هزار و ۱۲۱ میلیارد تومان اختصاص دارد.
«جهت‌گیری اساسی برای اختصاص منابع به طرح ‌های این فصل، براساس اولویت دادن به تامین اعتبار طرح ‌هایی است که تا پایان سال ۹۸ نهایی می شود.»
طبق اطلاعیه سازمان برنامه و بودجه، همچنین طرح ‌های مصوب سفرهای رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهوری، طرح‌های مهم و اولویت‌دار شبکه حمل و نقل و طرح‌های نگهداری بهینه زیرساخت‌های حمل و نقل شامل طرح های نگهداری راه و راه آهن بوده است.
همچنین افزایش اعتبارات این طرح ها شامل رشد اعتبار طرح‌ ها و پروژه‌های قابل خاتمه در سال ۹۸ از ۲ هزار و ۴۰۱ میلیارد ریال ابلاغی سال ۹۷ به سه هزار و ۵۰۴ میلیارد ریال در لایحه بودجه سال ۹۸، افزایش اعتبار طرح و پروژه‌های مربوط به سفرها در سال جاری از ۶ هزار و ۶۶۲ میلیارد ریال ابلاغی به ۱۰هزار و ۴۲۷ میلیارد ریال در لایحه بودجه سال ۹۸، افزایش اعتبار طرح‌ها و پروژه‌های مهم و اولویت‌دار شبکه حمل و نقل در سال ۹۸ از ۱۱ هزار و ۲۰۵ میلیارد ریال ابلاغی سال ۹۷ به ۱۷ هزار و ۸۳۲ میلیارد ریال و رشد اعتبار طرح‌ها و پروژه‌های نگهداری بهینه زیرساخت‌های حمل و نقل در سال ۹۸ از ۱۲ هزارمیلیارد ریال ابلاغی امسال به ۱۷ هزار و ۲۰۶ میلیارد ریال در لایحه بودجه سال آینده است.
سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: با اجرای سیاست ها و تامین اعتبارات بودجه در بخش حمل و نقل در سال ۹۸، ساخت و بهره برداری از حداقل یک‌ هزار کیلومتر انواع راه، ساخت و بهره برداری از حداقل ۳۳۲ کیلومتر راه‌آهن (خطوط جدید)، ارتقای وضعیت زیرساخت‌های موجود جاده‌ای و ریلی با رویکرد جلوگیری از تخریب و اضمحلال زیرساخت‌های موجود، جذب سرمایه‌گذاری و مشارکت بخش غیردولتی در همه شقوق حمل و نقل همچون آزادراه‌ها و همچنین تامین ناوگان ریلی، هوایی و جاده‌ای و صیانت از اشتغال موجود در بخش و توسعه آن محقق می‌شود.
طبق اطلاعیه این سازمان، همچنین اعتبارات مصوب طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای فصل حمل و نقل در پیوست شماره یک قانون بودجه سال ۹۷ کل کشور برابر با ۵۶ هزار و ۱۹۲ میلیارد ریال است که در لایحه بودجه ۹۸، با ۱۱ درصد افزایش به ۶۲ هزار و ۴۴۶ میلیارد ریال رسیده است.
سازمان برنامه و بودجه تاکید کرده، توزیع اعتبارات میان دستگاه‌های تابعه و طرح‌های مختلف نیز با هدف بهبود اثربخشی استفاده از منابع اعتباری کشور و توجه به نیازها و قابلیت جذب، با نظر دستگاه اجرایی ذی‌ربط توزیع شده است.
اقتصام**۶۹۸۴** ۲۰۲۳

همچنین مطالعه کنید:

آورده ۱.۱ میلیارد تومانی تهرانی‌ها برای نهضت ملی مسکن

به گزارش کسب و کار نیوز ، عطاالله زمانی اظهار کرد:‌ با توجه به امتیازبندی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.