صفحه اصلی / کارآفرینی / اخبار و رویدادهای کارآفرینی / ۲۹۱ میلیارد ریال تسهیلات صندوق کارآفرینی در مرکزی پرداخت شد
۲۹۱ میلیارد ریال تسهیلات صندوق کارآفرینی در مرکزی پرداخت شد

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان مرکزی گفت

۲۹۱ میلیارد ریال تسهیلات صندوق کارآفرینی در مرکزی پرداخت شد

مدیرصندوق کارآفرینی امید استان مرکزی گفت: 291 میلیارد و 388 میلیون ریال تسهیلات امسال توسط این صندوق با هدف توسعه اشتغالزایی در استان پرداخت شده است.

سید« عمادالدین هزاوه ای » روز پنجشنبه  افزود: این منابع مالی در قالب ۷۹۵ فقره تسهیلات در زمینه ایجاد و تثبیت اشتغال، وام ضروری و سپرده گذاری مردم به متقاضیان پرداخت شده است.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایرنا، وی ادامه داد: ۶۰ میلیارد و ۵۶۵ میلیون ریال این تسهیلات در قالب ۱۳۴ فقره از محل منابع داخلی صندوق و ۱۸۱ میلیارد و ۲۶ میلیون و ۴۰۰ هزار ریال در قالب ۲۱۳ فقره تسهیلات از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی برای تثبیت و ایجاد اشتغال در بخش های مختلف کشاورزی، صنعت و خدمات به متقاضیان پرداخت شده است.
مدیرصندوق کارآفرینی امید استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۷۴ میلیارد و ۱۱۶ میلیون ریال در قالب ۶۶ فقره تسهیلات اشتغال در بخش کشاورزی، ۱۰۰ میلیارد و ۱۹۰ میلیون ریال در قالب ۱۶۴ فقره تسهیلات اشتغال در بخش صنعت و ۶۴ میلیارد و پنج میلیون ریال در قالب ۱۰۴ فقره تسهیلات اشتغال در بخش خدمات به متقاضیان پرداخت شده است.
هزاوه ای گفت: ۴۱ میلیارد و ۸۸۰ میلیون و در قالب ۳۵۵ فقره تسهیلات در زمینه سپرده های مردمی و هفت میلیارد و ۹۱۷ میلیون ریال در قالب ۹۳ فقره تسهیلات ضروری به متقاضیان پرداخت شده است.
وی گفت: مطالعات طرح های روستای بدون بیکار و هر روستا یک محصول توسط صندوق کارآفرینی امید در استان مرکزی اجرا شده و در حوزه اجرای طرح روستای بدون بیکار چهار روستا شامل روستای «بصری» شازند در حوزه انجام فعالیت فرفوژه و مشتقات، روستای «هزاوه» اراک در زمینه تولید شیره و مشتقات، «آبگرم»محلات در زمینه آبگرم و آب درمانی و روستای «زرنوشه» آشتیان در زمینه پرسکاری شناسایی شده است.
مدیرصندوق کارآفرینی امید استان مرکزی ادامه داد: همچنین در زمینه اجرای طرح هر روستا یک محصول، «جیریا» ی اراک در زمینه فرش دستباف، روستای «دستجرد» شازند ایجاد کارگاه یخچال سازی، روستای «تلخاب» فراهان تولید تریکو، روستاهای «امیرآباد» و« شیرین آباد» این شهرستان فعالیت در حوزه صنعت کفش، روستای «سمقاور »کمیجان در زمینه مبلمان و روستای «امیر آباد» محلات در زمینه کشت گل محمدی شناسایی شده است که با توجه به جمعیت و ظرفیت این روستا ها در آینده نزدیک به روستاهای بدون بیکار افزوده می شود.
استان مرکزی با بیش از سه هزار واحد صنعتی، به عنوان قطب چهارم صنعت ایران و دومین قطب صنایع مادرتخصصی کشور مطرح است و به لحاظ تنوع در تولید در رتبه اول کشور قرار دارد.

 

 

همچنین مطالعه کنید:

لیست محصولات ممنوعه برای صادرات اعلام شد

به گزارش کسب و کار نیوز ، این ممنوعیت‌ها و محدودیت‌ها که برای جلوگیری از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.