صفحه اصلی / فرهنگی / میراث فرهنگی و گردشگری / بازار فروش صنایع دستی مغفول مانده است
بازار فروش صنایع دستی مغفول مانده است

عضو فراکسیون گردشگری مجلس:

بازار فروش صنایع دستی مغفول مانده است

عضو فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی گفت: زنجیره صنایع دستی در کشور کامل نشده است و بازار فروش به عنوان آخرین حلقه این زنجیره به دست فراموشی سپرده شده است.

به گزارش کسب و کار نیوز، سیده حمیده زرآبادی دوشنبه شب در آیین گشایش دومین نمایشگاه گردشگری، هتلداری و صنایع دستی در قشم افزود: رونق نداشتن بازار فروش صنایع دستی باعث سرخوردگی فعالان این حوزه و در طولانی مدت باعث رکود دوباره تولید این صنایع می شود.
وی ادامه داد: هم اینک بازارها بیشتر سنتی هستند که باید با استفاده از فناوری های نوین به سمت فروش اینترنتی و کسب و کارهای نوین پیش رفت که به دلیل جذابیت بیشتر، جذب حداکثری مخاطب را در سطح بین المللی به همراه دارد.
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همچنین در کنار فعالیت ماهران و استادان برای تولید صنایع دستی با کیفیت بالا، باید در حوزه بسته بندی مناسب نیز تحولی ایجاد کرد تا ارزش افزوده محولات بیشتر شود.
وی افزود: یکی از نقاط قوت تولیدات صنایع دستی، امکان فعالیت بانوان است که به عنوان یکی از ظرفیت های کم نظیر این حوزه مطرح است و نتایج مطلوبی هم در روحیه زنان فعال در این حوزه و هم در ارتقای کیفیت تولیدات مشاهده می شود.
وی یاد آور شد: برای افزایش سرعت در حوزه رونق گردشگری منطقه های آزاد، باید هم افزایی مناسبی بین دستگاه های مربوط ایجاد شود.
عضو فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: هزینه سفر به جنوب کشور بالاست که این امر موجب افزایش سفر به خارج از کشور و خروج ارز می شود.
زرآبادی تاکید کرد: باید تمهیداتی در نظر گرفت تا هزینه مسافرت به جنوب کشور کاهش پیدا کند و مسافران و گردشگران پول خود را به جای هزینه برای پیمودن راه، در داخل شهرها و برای رفع نیازهای خود هرینه کنند.
دومین نمایشگاه گردشگری، هتلداری و صنایع دستی قشم شامگاه دوشنبه با حضور علی اصغر مونسان، عاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث ‌فرهنگی، صنایع ‌دستی و گردشگری، برخی از اعضای فراکسسون گردشگری مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد و دیگر مسوولان محلی قشم گشایش یافت.
جزیره قشم به وسعت یکهزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع، دارای جاذبه های مختلف گردشگری از جمله غارهای خوربس، غار نمکی، جنگل های دریایی حَرّا، جزایر ناز، خلیج دلفین ها، دره ستاره ها، تنگه و دره چاهکوه و بام قشم است.
همچنین سواحل زیبا، قلعه پرتغالی ها، موزه ژئوپارک، سایت تخم گذاری لاک پشت های پوزه عقابی، چاه های تلا و بادگیرهای بندر تاریخی لافت از دیگر جاذبه های گردشگری جزیره قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیره های قشم، هرمز، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت در جنوب استان هرمزگان واقع است.
۷۵۰۰ / ۶۰۴۸

همچنین مطالعه کنید:

بازدید ۱.۴ میلیون گردشگر خارجی از ایران در ۳ ماه

به گزارش کسب و کار نیوز ، سازمان جهانی گردشگری در جدیدترین گزارش خود از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.