به گزارش کسب و کار نیوز، جهانبخش محبینیا در جلسه علنی صبح امروز (سهشنبه) مجلس و در جریان طرح سوال خود از وزیر اطلاعات دربارهی تمهیدات امنیتی این وزارتخانه برای رفع اقدامات مخل امنیت گفت: انشاء الله با تقدیم طرحی از سوی نمایندگان و تایید شورای نگهبان بتوانیم از معاون اول رئیس جمهور، رئیس سازمان صدا و سیما، رئیس قوه قضاییه و روسای سازمانهای مستقل در صحن مجلس سوال کنیم چرا که این موضوع مغایرتی با قانون اساسی ندارد.
وی در ادامه با اشاره به برخی از حوادث تروریستی و ضدامنیتی از جمله ورود داعش به مجلس، اقدامات تروریستی اهواز و حوادث مرز میرجاوه و مریوان یادآور شد: کشورهای هوشیار در حوزه تولید قدرت نرم موفقتر هستند. قدرت نرم به ارتقاء ضریب مشروعیت، ارتقاء کارآمدی و کسب رضایت مردم میانجامد و حیات قدرت نرم نیز به احیای ارزشهای معنوی اسلام بر میگردد.
وی افزود: ما از فرهنگ کودتا، استبداد مداخله بیگانگان، اشراف زادگی و فسادهای حلقوی جستهایم تا شهروندان ایرانی زندگی در شأن خود را داشته باشند اما متاسفانه در کانونهای تصمیم گیری درون نظام نابسامانیهایی دیده میشود که بعید است خطا و غفلت باشد و کارآمدی نظام را نشانه گرفته است.
نماینده مردم میاندوآب با بیان یانکه ما بعضا در کشف ویروسهای آلوده عاجز بودهایم اضافه کرد: فراری دادن نخبگان، ایجاد ناامنی برای سرمایهگذاران و احضار برخی از نیروهای سیاسی از جمله اقداماتی است که فایدهای برای ما ندارد. من معتقدم گفتمان اطلاعاتی موجود جدای از کارنامه موفق در مقابله با تروریسم و ضد جاسوسی نیازمند تحول است که با وجود برخی از اساتید دانشگاههای باقر العلوم بعید است به دست بیاورد.
این نماینده مجلس در ادامه یادآور شد: ایجاد منازعه با برخی گروههای قومی، ایدئولوژیک و فرقی که اقدام ضد امنیتی ندارند مسلما کاری است که هزینهی امنیت را بیشتر میکند. همچنین معتقدیم آگاه کردن نظامهای اطلاعاتی اروپا و حتی نظامهای اطلاعاتی آمریکا که در شناخت عمیق پیچیدگیهای خاورمیانه مغفول هستند باید هدف وزارت اطلاعات قرار بگیرد تا نقش این وزارتخانه در امن کردن خاورمیانه پررنگتر باشد.
محبینیا با تاکید بر ضرورت اجرای قانون تاسیس وزارت اطلاعات بر ضرورت تعامل این وزارتخانه با نیروی انتظامی، ارتش و سپاه برای تثبیت حاکمیت ملی تاکید کرد و این امر را از ضرورتهای دیریت هوشمندانه دانست.
وی همچنین خاطر نشان کرد: گفتمان اطلاعاتی وزارت اطلاعات باید از منطق و کیاست و درایت و آگاهی و پختگی برخوردار شود تا مردم از آن استقبال کنند. ما معتقدیم نیروهای وزارت در دستگاهها کمک کار فرماندهان صحنه هستند اما ورود آنها به حوزههای نظامی خطرناک است.
محبی نیا در ادامه با تاکید بر ضرورت آمادگی و اقدام وزیر اطلاعات در تولید و اعمال امنیت و قدرت نرم خاطر نشان کرد: من وزارت اطلاعات را تیم بازنده تشخیص نمیدهم این وزارتخانهها برنده است اما میخواهیم نمره این وزارتخانه بالای ۱۷ و ۱۸ بیاید. در حوزه مقابله با تروریسم داعش مسائل ضد امنیتی و کیسهای ضد جاسوسی وزارت موفق بوده اما توقع داریم این وزارتخانه گزارشهای درست اطلاعاتی خود را به مسئولین کشور برساند.
این نماینده مجلس با بیان اینکه وزیر اطلاعات امکان ملاقات هر روزه با روسای قوا را دارد و ماهی دو سه بار خدمت رهبری میرسد گفت: توقع داریم وزارت اطلاعات نسبت به تولید قدرت و امنیت نرمی که پایههای ماندگاری و بقای جمهوری اسلامی را بیشتر میکند توجه داشته باشد .
نماینده مردم میاندوآب در مجلس با بیان این که بخشی از اختلالات اقتصادی به نفوذ برخی از نیروها بر میگردد افزود: دستهای پنهان و آلوده و افکار ضد انقلابی هستند که ایران و جمهوری اسلامی را نمیخواهند؛ شیطنت میکنند و زهر خود را میریزند در این حوزه بچههای وزارت باید خود را بیشتر نشان دهند.
محبی نیا ادامه داد: جمهوری اسلامی الحمدالله پایدار و ماندگار است اما خدای نکرده وقتی اتفاقی برای نظامهای سیاسی میافتد حتی در نظامهای اقتصادی سراغ سازمان اطلاعاتی آن کشور میروند. توقع ما از وزارت اطلاعات و وزیر به عنوان سرمربی این تیم این است که نگرانی و دغدغدها را کم کند.
محبی نیا در پایان اضافه کرد: تمام قدرتها مشروعیتشان را از مردم میگیرند بنابراین رضایت مردم برای ما مهم است. این مرم انقلاب و نظام را میخواهند ولی فساد، تبعیض و تصمیمات نادرست و اختلال در روند اداری را هرگز نمیخواهند.
انتهای پیام