به گزارش کسب و کار نیوز، سیده فاطمه ذوالقدر نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز (سهشنبه) مجلس شورای اسلامی، گفت: مردم صبور انقلاب اسلامی امروز بیش از هر زمان دیگری تحت فشار هستند و علیرغم اقدامات خوبی که با تدابیر مقام معظم رهبری و هماهنگی و پیگیری سران سهقوه صورت پذیرفته است، مردم و خصوصا اقشار کمدرآمد شدیدا در تنگنای گذران امور زندگی هستند. درآمدها افزایش نیافته، بیکاری رواج یافته و هزینههای زندگی چندین برابر شده است.
نماینده مردم تهران، ری و اسلامشهر ادامه داد: چهطور ممکن است که امروزه با این درآمدهای کم یک میلیونی و دو میلیونی خانوادهای بتواند گوشت کیلویی ۷۰ هزار تومان یا مرغ کیلویی ۱۲ – ۱۳ تومان بخرند و هزینه مدرسه، دانشگاه و سایر هزینههای بهداشتی و درمانی سرسامآور را نیز بپردازند؟
وی با اشاره به تغییر تیم اقتصادی دولت توسط مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: آن تیم را تغییر دادیم تا با اتخاذ سیاستهای اقتصادی درست مرهمی بر این دردها باشد، اما با انتصاباتی خارج از شایستهسالاری و بدون توجه به ظرفیت جوانان متخصص نه تنها دردی درمان نشد که سوهانی بر روح مردم شد و تیر خلاصی بر امید و اعتماد بسیاری از جوانان تحصیلکرده که هنوز امید دارند که حاکمیت برای اشتغال آنها تمهیداتی بیندیشد.
ذوالقدر افزود: در بخش بینالمللی و روابط خارجی همان گونه که در برجام تصمیمی زیر نظر رهبر معظم انقلاب از سوی مجموعه ارکان نظام گرفته شده، جمهوری اسلامی ایران به همه دنیا نشان داد که در سیاست خارجی خود برپایه اصل عزت، حکمت و مصلحت برای تامین منافع ملی اهل منطق، گفتوگو و تعامل میباشد. اگرچه این سیاست معقول از سوی نتانیاهو و ترامپ و برخی رفتارهای ناثواب در داخل مورد هجمه قرار گرفت و این دو همانند دو لبه یک قیچی هر یک به یک منظور خاص خود برای نقض و قطع برجام به حرکت درآمده ولی آنچه حاصل شد تهدید منافع ملی ایران و ایرانیان است.
نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات تهران مردم پایتخت را مصداق بارز «پزعالی، جیب خالی» دانست و گفت: مردم به جای بهرهمندی از عناصر توسعهیافتگی کلانشهرها در مشکلات متعددی از حیث آلودگی هوا، وضعیت ترافیک، حاشیهنشینی لجامگسیختگی، فقر، اعتیاد، طلاق، تورم در زمینه مسکن و سایر نابسامانیهای اجتماعی در رنج هستند. بنیاد مستضعفان باید موضوع فقر و محرومیت که در تهران و به طور خاص در شهرستانها و روستاهای حاشیهای آن مثل اسلامشهر و شهرری وجود دارند را دریابند.
رییس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: ما در بودجه سال ۱۳۹۷، ۲۰ میلیارد تومان برای توانمندسازی زنان تخصیص دادیم که متاسفانه محقق نشد. انتظار داریم که ضمن ارائهی لایحه منع خشونت علیه زنان، حقوق تضعیف شده زنان به عنوان نیمی از جمعیت را در برابر مخاطرات قرار ندهند و سریعتر به مجلس آمده و در سال ۱۳۹۸ توانمندسازی زنان و حمایتهای اجتماعی از آنان به طور جدی دیده شود.
انتهای پیام