مهدی حسیننژاد صبح امروز در مراسم اختتامیه رویداد کارآفرینی سلامت شمالغرب کشور در اردبیل اظهار داشت: در این رویداد دانشجویان و علاقمندان به کارآفرینی و استارتآپ به منظور تمرین و آموزش کارآفرینی و ایجاد کسب و کارهای متنوع نوپا در حوزه سلامت با علاقه و رغبت حاضر شده و در مدت سه روز از این برنامه استفاده کردند و ایدههای خود را با کمک مربیان حاضر در رویداد توسعه دادند.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از تسنیم، وی محورهای این رویداد را که در شمالغرب کشور تا کنون اجرا نشده بود را خدمات هاسپیس، طرح مراقبت بیماران در منزل، توسعه گردشگری سلامت، تولید و گسترش نرمافزارها و ابزارهای هوشمند سلامت و فرهنگ سلامت عنوان کرد.
رئیس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بیان کرد: در این رویداد ما ۱۳ ایده را به عنوان ایده برتر با نظر هیئت داوران انتخاب کردیم که در دو روز گذشته روی این ایدههای انتخاب شده دانشجویان با همراهی مربیان کشوری و استانی کار کرده و سعی داشتند آنها را به مراحل کاربردی نزدیک کنند.
حسیننژاد به عنوان نماینده هیئت داوران رویداد با معرفی تیم های برگزیده رویداد کارآفرینی سلامت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: تیم نخست این رویداد استارتاپ سلامت مادران و نوزادان وطن(سمنو)، تیم دوم رویداد استارتاپ داینا (در حوزه گیم سلامت دندان کودکان)، تیم سوم رویداد استارتاپ SD (محافظ مسمومیتco) و تیم چهارم رویداد استارتاپ NHU (در حوزه پرستاری) معرفی شدند.
وی افزود: به برگزیدگان این رویداد ترتیب جایزه سه میلیون، دو میلیون و یک میلیون تومانی از طرف شتابدهنده کارا سلامت تهران برای تیمهای اول و دوم و تیم سوم از طرف ستاد اشتغال و کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اهدا شد و نیز بنا به نظر هئیت داوران تیم چهارم رویداد با تامین جایزه ۵۰۰ هزار تومانی از سوی شتابدهنده کارا سلامت از این تیم استارتاپی پرستاری دانشجویی تجلیل شد.
حسیننژاد با اشاره به برگزاری کارگاههای مختلف در جریان برگزاری این رویداد کارآفرینی اظهار کرد: در کنار توسعه و تقویت محصولات ارائه شده سعی بر این است تا ساختن حداقل نمونهای از این محصولات مورد دقت و توجه قرار گیرد تا امروز در آخرین روز برگزاری این رویداد آثار مورد داوری قرار گرفته و به نفر برتر جوایز اهدا شد.
رئیس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: در کنار مشارکت دانشگاه علوم پزشکی و همت ستاد اشتغال و کارآفرینی و مرکز رشد فناوری سلامت این دانشگاه ما از حمایتهای شتابدهنده کارا سلامت تهران و شتابدهنده منش بهرهمند شدیم تا سایر دانشجویان که ایدههای خلاقانه در حوزه کارآفرینی دارند مورد حمایت قرار گیرند.
وی با اشاره به حمایتهای دانشگاه علوم پزشکی و مرکز رشد فناوری و سلامت این دانشگاه از دانشجویان با ایدههای خلاقانه اظهار کرد: در کنار حمایتهای بلاعوض تسهیلات کم بهره بین ۱۰ تا ۵۰ میلیون تومان به این افراد پرداخت میشود و در کنار آن ۱۰ میلیون تومان نیز به شکل بلاعوض پاداش برای شرکتهای دانش بنیان در نظر گرفته شده است.
حسیننژاد در مورد حمایتهای مشاورهای و مدیریتی از دانشجویان خلاق و مبتکر در ارائه طرحهای فناورانه بیان کرد: ما تمام تلاشمان را به کار گرفتیم تا با همراهی و کمک همه مسئولان به ویژه استاندار اردبیل، معاون اقتصادی استاندار و سایر مسئولان بتوانیم بیش از گذشته از دانشجویان خلاق و مبتکر و کارآفرین حمایت کنیم.
رئیس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: ما باید در استان اردبیل در حوزه اقتصاد دانشبنیان فضایی را فراهم کنیم تا با هماهنگی و همراهی همه جانبه فرصت و فضای اشتغال برای جوانان جویای کار فراهم آید که در این زمینه ما در مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی سعی داریم تا به وظیفه خطیر خود در حمایت از صاحبان ایده و کارآفرینان به شکل شایسته عمل کنیم.
وی گفت: تا آخر امسال رویداد کارآفرینی در حوزه تجهیزات پزشکی نیز به همت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار خواهد شد که سعی داریم در این حوزه نیز از تولیدات برتر و محصولات کارآمد به نوعی حمایت کرده و بستر پشتیبانیها و تحرک و حمایت بیشتر را از این بخش به خوبی مهیا کنیم.
حسیننژاد افزود: در نمایشگاه هفته پژوهش که در روزهای آینده گشایش خواهد یافت دانشگاه علوم پزشکی نیز در غرفههای تعیین شده محصولات خود را ارائه خواهد کرد و سعیمان بر این است تا با به نمایش گذاشتن توانمندی دانشجویان خود بتوانیم گوشهای از افتخارات خود را در معرض دید عموم قرار دهیم.