به گزارش کسب و کار نیوز، مرتضی سلیمی در جمع خبرنگاران در زنجان، با بیان اینکه امسال ۱۲۴۵ پایگاه ثابت و موقت، طرح امداد زمستانی را پوشش میدهند و روزانه ۴۴۲۵ نفر در همه پایگاهها فعالیت میکنند. گفت: در مجموع ۱۱۰۰ دستگاه خودروی آمبولانس، ۳۶۴ دستگاه خودروی نجات، ۵۲ دستگاه خودروی عملیاتی، ۲۴ فروند بالگرد و ۱۱ دستگاه خودروی ارتباطات طی ۹۲ روز در قالب این طرح به کار گرفته می شود.
این مسئول با اشاره به اینکه ۵۵۹ پایگاه از امکان استراحت و اقلام امدادی برخوردار است، ادامه داد: مسافران در صورت نیاز به این پایگاهها مراجعه کنند و به ادامه مسیر اصرار نورزند. علاوه بر این، حتما توصیههای امداد، راهداری، پلیس و اورژانس را مدنظر قرار دهند.
وی با بیان اینکه مسافران در صورت لزوم، حتی بدون سیمکارت میتوانند شمارهتلفن ۱۱۲ را بگیرند و درخواست کمکرسانی داشته باشند، افزود: عمدهترین چالش ما با شهروندان و مسافران این است که با بستن زنجیر به چرخهای اتومبیل آشنایی ندارند. در حالی که اگر در برف و کولاک از زنجیرچرخ استفاده کنند، تا حد زیادی از مشکلات تردد کاسته میشود.
سلیمی با تاکید بر اینکه مسافران حتما باید اقلام غذایی خشک را همراه خود بردارند، تصریح کرد: پایگاههای جادهای در شرایط عادی میتوانند تا ۱۰ خانواده در راهمانده را اسکان دهند ولی زمانی که به عنوان مثال یک اتوبان صد درصد مسدود میشود، از توانمندی پایگاهها برای اسکان نیز کاسته میشود.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر با بیان اینکه تجهیزات جمعیت بهروز است و خرید ۱۸۰ ست نجات دیگر را در دستور کار داریم، افزود: این ستها بهروزترین ستهای موجود دنیا است؛ در واقع وضعیت تجهیزات سازمان مطلوب است ولی اگر بخواهیم تجهیزات بیشتری خریداری کنیم، نیازمند اعتبار بیشتری هستیم. با شرایط موجود، امکانات سازمان میتواند پاسخگوی مواقع بحرانی باشد.
وی با بیان اینکه در صورت مهیا شدن شرایط آب و هوایی، امداد هوایی سازمان میتواند همه کشور را پوشش دهد، یادآور شد: با وجود اینکه پاسخگویی به زلزله احتمالی تهران، بر عهده شهرداری است، ولی کارگروه آمادگی برای پاسخگویی به زلزله احتمالی تهران در دو بخش عملیاتی و علمی راهاندازی شده است و وظیفه اعضای کارگروه عملیاتی، احصا و ابلاغ شده است؛ در واقع هلالاحمر از آمادگی برای پاسخگویی به زلزله تهران برخوردار است.
سلیمی ادامه داد: کار جمعیت هلالاحمر تعریف شده است و در مواقع بحران قبل از اقدام برای اسکان، باید امداد و نجات صورت گیرد. در زلزله کرمانشاه ۸۰۰۰ نفر مصدوم شدند و ۱۰ فروند بالگرد و ۱۵۰ دستگاه آمبولانس طی کمتر از ۲۴ ساعت امدادرسانی را آغاز کردند. در واقع امداد و نجات اولویت جمعیت است ولی در زلزله کرمانشاه بلافاصله بالغ بر ۱۲ هزار تخته چادر توزیع شد.
این مسئول با تاکید بر اینکه سازمان جمعیت هلالاحمر کاملا به وظایف خود آگاه است، تصریح کرد: آنچه سلبریتیها و فضای مجازی در زلزله کرمانشاه انجام دادند، اگر در بستر خاص خود انجام میگرفت کمک محسوب میشد.
سلیمی در ادامه با بیان اینکه تیمهای واکنش سریع در همه مراکز استانها و شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر تشکیل شده است، افزود: خیران میتوانند برای تامین تجهیزات و ایجاد پایگاههای امداد و نجات به حوزه امداد و نجات سازمان ورود کنند.
انتهای پیام