به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از تسنیم، طبق گزارش صندوق بین المللی پول، بدهی جهانی به رکورد ۱۸۴ تریلیون دلار رسیده است که معادل است با ۲۲۵ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان در سال ۲۰۱۷ .
طبق گزارش صندوق بین المللی پول، بدهی جهانی در حال حاضر از ۸۶ هزار دلار در ازای هر نفر فراتر رفته است .
آمریکا، چین و ژاپن ۳ بدهکار اول دنیا هستند که بیش از نیمی از بدهی جهان را شامل میشوند .
صندوق بینالمللی پول محاسبه کرده که سهم این سه کشور از بدهی، از تولید آنها بیشتر میشود. این صندوق اعلام کرد که ظهور چین در بین سه کشور اول یک اتفاق جدید است. از ابتدای هزاره جدید سهم چین در بدهی جهانی از کمتر از ۳ درصد به ۱۵ درصد رسیده است که بر افزایش سریع اعتبار در پیامد های پس از بحران اقتصادی جهان تاکید می کند .
طبق اطلاعات صندوق بین المللی پول، بدهی جهانی به رکورد ۱۸۴ تریلیون دلار رسیده است که معادل است با ۲۲۵ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان در سال ۲۰۱۷ .
رقم این بدهی دو تریلیون دلار بالاتر از رقم تخمینی صندوق بین المللی پول در ماه اکتبر بود، چون شامل بدهیهای چندین کشوری میشد که قبلا اطلاعات به روز خود را ارائه نمی دادند .
صندوق بین المللی پول اعلام کرد با در نظر گرفتن هر دو طرف حکومتی و خصوصی قرض گیرنده از کل جهان، پایگاه اطلاعاتی بدهی جهان (GDD) تصویری بی سابقه از بدهی جهان پس از جنگ جهانی دوم ارائه میدهد. پایگاه اطلاعاتی بدهی جهانی یک پایگاه اطلاعاتی جامع است که شامل بدهی عمومی و خصوصی ۱۹۰ کشور از دهه ۱۹۵۰ تا حالا می شود .
بدهی جهانی به ۱۸۴ تریلیون دلار رسید
طبق گزارش صندوق بین المللی پول، بدهی جهانی به رکورد ۱۸۴ تریلیون دلار رسیده است که معادل است با ۲۲۵ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان در سال ۲۰۱۷ .