به گزارش کسب و کار نیوز، سردار ایوب سلیمانی در حاشیه طرح ترافیکی زمستانی ۹۷ که صبح امروز در پیست اسکی آبعلی برگزار شد، درباره تاثیر استفاده از تکنولوژی روز و دوربینها در کنترل و ثبت تخلفات رانندگی گفت: اگر بتوانیم پایش تصویری در جادهها را سرعت دهیم و در عین حال از ردیابهای الکترونیکی برای خودروها استفاده کرده و سامانه سپهتن را نیز گسترش دهیم، قطعا میتوانیم نقشی تعیین کننده درکاهش تلفات داشته باشیم.
وی با اشاره تاثیر سیستمهای کنترلی هوشمند در کاهش تخلفات و حوادث گفت: تجربه نشان داده در جادههایی که این تجهیزات بکار گرفته شده، آمار تخلفات و حوادث کاهش یافته است.
سلیمانی ادامه داد: در دو سال اخیر با اقدامات وزارت راه، افزایش تعداد دوربینهای ثبت تخلف را به حدود ۲۰۰۰ هزار عدد رسانده است که این امر در کاهش تصادفات و تلفات حوادث رانندگی بسیار موثر بوده است.
جانشین فرمانده ناجا درباره اقدامات انجام شده برای کاهش تلفات مصدومین حوادث رانندگی در حین انتقال به بیمارستان و پس از آن نیز گفت: در این خصوص جلسات متعددی با رئیس سازمان اورژانس کشور داشتیم و در آستانه امضای یک تفاهم نامه بین نیروی انتظامی و اورژانس و وزارت راه و شهرسازی هستیم.
وی گفت: در طول سالهای اخیر فعالیتهای اورژانس توانسته است نقش موثری در کاهش تلفات جادهای داشته باشد، ولی قطعا تلفات ما در ۳ نقطه یک صحنه تصادف و البته بسته به شدت تصادف، مسیر تصادف تا بیمارستان و در بیمارستان اتفاق میافتد.
سردارسلیمانی ادامه داد: وزارت بهداشت، اورژانس کشور و نیروی انتظامی با همکاری یکدیگر در آینده خواهیم توانست تلفات را از صحنه تصادف تا بیمارستان به حداقل برسانیم.
وی اظهار کرد: ما بیش از ۳ هزار نقطه حادثهخیز در کشور داریم و جادههای کوهستانی و جادههای پرتردد، جادههایی که نقاط حادثه خیز در آنها بیشتر است، بیشترین تصادفات را دارند.
جانشین فرمانده ناجا تصریح کرد: ما اطلس کل کشور را داریم و میدانیم نقاط حادثه خیز کجا هستند و در چه بخشهایی از جادهها این حادثهها رخ میدهند؛ به همین خاطر به فرماندهان استانها ابلاغ کردیم که عمده ظرفیتهای راه را در آن جاده و گلوگاههایی که بیشترین تلفات را دارند، متمرکز کنند واین یکی از آن راهکارهای موثری است که میتواند در کاهش تلفات موثر باشد.
انتهای پیام