به گزارش کسب و کار نیوز؛ حال اگر در جریان پرواز مشکلات دیگری مثل بیماری، بوجود آمدن رابطه منفی بین فضانوردان یا مسئولان مرکز هدایت پرواز و یا مثل آپولو-۱۳ ترکیدن منبع هوای سفینه بوجود آید که خود میتواند به کلی فلج کننده باشد. البته فضانوردان افراد ضعیفی نیستند و ضمنا آموختهاند در شرایط دشوار چگونه کار کنند. آنها در هر حال سعی میکنند جلوی دوربین و زمان نمایشهای عمومی پرواز چهرهای شاد و پر نشاط از خود نشان دهند اما برخی عکسها که توسط خبرنگاران خبره برداشته شده و یا تصاویری که در بعضی موارد ناخواسته از فضانوردان منتشر میشود نشان میدهد آنها چقدر در فشار روانی هستند.
به عنوان مثال بعد از حادثه آتش سوزی آپولو-۱ و کشته شدن فضانوردانش، وضعیت بسیار دشواری برای ناسا پیش آمد. هم باید رعایت اصول ایمنی را میکرد و هم کار را با سرعت پیش میبرد تا روسها جلو نیفتند و هم با انجام تبلیغات، افکار عمومی جهانیان و مردم آمریکا را به حمایت از خود بر میانگیخت.
بالاخره بعد از ۵ پرتاب بدون سرنشین آزمایشی، آپولو-۷ با سه سرنشین راهی مدار زمین گردید. فشار روانی این سفر بر روی فضانوردان زیاد بود. جدای عدم اطمینان به درست کار کردن دستگاههای سفینه، سرماخوردگی و تلاش مرکز هدایت پرواز برای پخش برنامههای زنده تلویزیونی باعث ناراحتی سرنشینان این سفینه شد.
والتر شیرا، دان ایزل و والتر کانینگهام گرچه از مدتها قبل از سفر در قرنطینه بودند، به سرماخوردگی مبتلا شدند. سرماخوردگی در بیوزنی خیلی بیشتر از زمین ناراحت کننده و گرفتگی بینی و گوش شدیدتر است. به دلیل همین بیماری و مشکلات فنی سفینه، فضانوردان تحت فشار روانی شدید بودند. از سوی دیگر مسئولان ناسا هم مرتبا از آنها تقاضا داشتند برنامههای نمایشی ترتیب دهند تا با پخش آنها افکار عمومی را نسبت به فعالیتهای خود جذب کنند. بالاخره جر و بحث بین فضانوردان و مسئولان مرکز هدایت پرواز به مشاجره کشید.
این ماموریت دشوار بعد از ۱۱ روز با فرود آپولو-۷ به پایان رسید. عکسهایی که بعدها منتشر شد نشان میدهد فضانوردان تا چه حد در فشار و عذاب بودهاند. آنچه میبینید تصوری قبل از سفر فضانوردان همچنین عکسهایی در جریان پرواز و بعد از پایان سفر و فرود آنان است.
هیچ یک از سه سرنشین آپولو-۷ دیگر در ماموریتی فضایی شرکت نکردند و به فاصله چند سال از ناسا استعفا دادند.
انتهای پیام