صفحه اصلی / استارت آپ‌ و دانش‌بنیان‌ / پارک ها مراکز رشد و شتاب‌ دهنده‌ها / درک مفهوم هوشمند سازی در حوزه اینترنت اشیاء
درک مفهوم هوشمند سازی در حوزه اینترنت اشیاء

با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت می‌گیرد

درک مفهوم هوشمند سازی در حوزه اینترنت اشیاء

دوره آموزش جامع اینترنت اشیا (IoTWay 4) توسط مرکز تحقیقات اینترنت اشیا در تاریخ آذرماه سال جاری برگزار می‌شود.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پس از برگزاری سه دوره متوالی اینترنت اشیاء، این بار نیز دوره چهارم آموزش جامع اینترنت اشیا در تاریخ ۲۲ و ۲۳ آذرماه سال جاری برگزار می‌شود. این دوره با حمایت ستاد توسعه فناوری اطلاعات، ارتباطات و فضای مجازی معاونت علمی و با همکاری سازمان ساتبا وزارت نیرو و در محل پژوهشگاه نیرو برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش؛ اینترنت اشیا در مدت زمان کمی توانسته توجه بسیاری از افراد و صنایع را به خود جلب کند، تا آنجا که دیگر در حد یک مفهوم نوین باقی نماند وهم اکنون حضور آن در زندگی ما بسیار ملموس است اما وقتی صحبت از پیاده‌سازی و اجرای آن در یک حوزه صنعتی به میان می‌آید مسائلی چون برنامه‌ها و حجم وسیعی از داده‌ها و اطلاعات در حوزه مورد نظر مطرح می‌شود.

در این دوره مهارت محور علاوه بر تدریس سر فصل‌های اصلی، سناریوهای هوشمند سازی در زمینه‌های صنعت، خانه، شهر، سلامت، کشاورزی و محیط‌زیست هوشمند به صورت عملی و گروهی توسط شرکت‌کنندگان اجرا خواهد شد و شرکت‌کنندگان از نزدیک مفهوم هوشمند سازی را درک خواهند کرد. در این دوره شما درک عمیق‌تری از تکنولوژی بلاکچین و تأثیراتی که در تغییر مشاغل و بازار و کسب‌وکارها و نیاز مشتریان دارد و همچنین ارتباط آن با سایر فن‌آوری‌های در حال ظهور مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا خواهید داشت.

مرکز تحقیقات اینترنت اشیا با همکاری وزارت نیرو (ساتبا) در نظر دارد همزمان با دوره آموزش جامع اینترنت اشیا نمایشگاه شرکت‌های دانش بنیان را برگزار کند. که استارتاپ های فعال اینترنت اشیا و شرکت‌های دانش بنیان و خلاق این حوزه می‌توانند برای ارائه محصول خود در این نمایشگاه از طریق سایت مرکز تحقیقات اینترنت اشیا ثبت‌نام کنند. هزینه ثبت‌نام برای ده شرکت اول رایگان است.

شناخت اینترنت اشیا و معماری آن، سخت‌افزارهای کاربردی اینترنت اشیا، هوش مصنوعی و پلتفرم اینترنت اشیا، کاربردهای اینترنت اشیا و استانداردها، پروتکل‌ها و امنیت اینترنت اشیا، تجاری‌سازی اینترنت اشیا، بلاکچین و ارزهای دیجیتال و همچنین ارتباطات و مخابرات اینترنت اشیا (به همراه اجرای سناریوهای هوشمند سازی به صورت عملی و گروهی) از رویکردهای اصلی این دوره هستند، که می‌توان از آن نام برد.

همچنین مطالعه کنید:

خروج ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه با مهاجرت فعالان اقتصادی/ ۶۰ درصد ایرانی ها تمایل به مهاجرت دارند

به گزارش کسب و کار نیوز، محمود نجفی عرب، رییس اتاق بازرگانی تهران در سمینار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.