چهارشنبه , ۱۳ فروردین ۱۴۰۴
صفحه اصلی / اجتماعی / آموزش / کاهش بوروکراسی اداری و بازگشت آرامش به دانشگاه‌ها، مهمترین اقدام وزارت علوم در یک‌سال اخیر است

چهره ماندگار علمی ایران در دفاع از وزیر علوم:

کاهش بوروکراسی اداری و بازگشت آرامش به دانشگاه‌ها، مهمترین اقدام وزارت علوم در یک‌سال اخیر است

یک چهره ماندگار علمی ایران، کم‌شدن بوروکراسی اداری و بازگشت آرامش به دانشگاه‌ها را، مهمترین اقدام وزارت علوم در یک‌سال اخیر دانست.

دکتر ثبوتی

دکتر یوسف ثبوتی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار داشت: یکی از اقدامات مهم دکتر غلامی در وزارت علوم که من می‌توانم در خصوص آن شهادت بدهم، کم شدن بوروکراسی اداری در دوران وزارت ایشان بوده است.
وی بوروکراسی را یکی از مشکلات اساسی کنونی کشور عنوان کرد و گفت: این مشکل در دوران مدیریت افراد مختلف به میزانی کم و زیاد می‌شود و به جرأت می‌توان گفت این بوروکراسی در دوران مدیریت غلامی به میزان قابل‌توجهی کاهش پیدا کرده است.
ثبوتی تصریح کرد: سال‌هاست که عضو فرهنگستان علوم بوده‌ام و در طول هفته با استادان باتجربه دانشگاهی سروکار دارم. در طول این نشست و برخاست‌ها صحبت‌های مختلفی در خصوص دانشگاه و حوزه‌های پژوهشی بین ما رد و بدل می‌شود و علاوه‌بر این هر روزه با دانشجویان نیز تعامل و گفت‌وگو دارم. همچنین به بهانه‌های مختلفی نیز همواره با بخش‌های مختلف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ارتباط هستم؛ تا حدودی می‌توانم ادعاء کنم شرایط حاکم بر آموزش عالی را می‌شناسم و به زیر و بم اتفاق‌ها اشراف دارم.
چهره ماندگار علمی ایران خاطرنشان کرد: با این مقدمه می‌توانم ادعا کنم که موضوعی که هم اکنون در خصوص وزیر علوم مطرح شده و برخی نمایندگان انتقادهایی را در خصوص عملکرد ایشان بیان می‌کنند، نادرست می‌دانم و شهادت می‌دهم که دکتر غلامی را به‌عنوان استاد، پژوهشگر و مدیر دانشگاهی با کارنامه‌ای قابل قبول می‌شناسم.
وی افزود: دکتر غلامی را استادی حاذق، پژوهشگری توانا و مدیری لایق در اداره دانشگاه‌ها می‌دانم. در این‌مدت زمان کوتاه مدیریت ایشان بر وزارت‌خانه، من محیط دانشگاه را محیط آرامی ارزیابی می‌کنم؛ محیط آرامی که در گذشته‌های دور بر فضای دانشگاهی حاکم نبود.
دکتر ثبوتی گفت: فضای حاکم بر دانشگاه‌ها نیز تا حدودی محیط آرامی است. در مجموع می‌توان گفت یکی از آرام‌ترین، باثبات‌ترین و مسالمت‌جوترین وزیرانی که تاکنون در وزارت علوم داشته‌ایم، دکتر غلامی است و من به‌شخصه از این موضوع بسیار خرسند هستم.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

بررسی مجدد اعتراضات رتبه‌بندی معلمان/ ورود ۸۰ هزار نیروی جدید تا پایان شهریور

به گزارش کسب و کار نیوز، علیرضا کاظمی در برنامه گفتگوی ویژه خبری صداوسیما با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.