صفحه اصلی / اقتصادی / بورس / بورس ۱۹۱ پله پایین رفت
بورس ۱۹۱ پله پایین رفت

بورس ۱۹۱ پله پایین رفت

شاخص بورس امروز (یکشنبه) با افت 191 پله ای به جایگاه 166 هزار و 891 واحدی عقب نشینی کرد.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایرنا، شاخص بورس امروز (یکشنبه) با افت ۱۹۱ پله ای به جایگاه ۱۶۶ هزار و ۸۹۱ واحدی عقب نشینی کرد.
در معاملات امروز ۲ میلیارد و ۴۰۵ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش پنج هزار و ۳۹۲ میلیارد ریال در ۱۷۹ هزار و ۱۳۷ نوبت دادوستد شد.
بررسی شاخص های اصلی بازار سرمایه نشان می دهد شاخص قیمت (وزنی – ارزشی) که در آن ارزش سهام شرکت های بزرگ اثر بیشتری بر شاخص می گذارد، ۵۵ واحد افت کرد و شاخص کل (هم وزن) که در آن ارزش و وزن همه شرکت های بزرگ و کوچک در محاسبه شاخص کل، یکسان در نظر گرفته می شود، ۱۸ واحد افزایش یافت.
شاخص قیمت (هم وزن) نیز ۱۳ واحد بالا رفت؛ این شاخص بیانگر سطح عمومی قیمت سهام شرکت های پذیرفته شده در بورس است. شاخص آزاد شناور ۸۱ واحد افت کرد؛ این شاخص بخشی از سهام قابل معامله شرکت ها در بورس را نشان می دهد.
شاخص بازار اول مربوط به شرکت های برتر از نظر سرمایه، سودآوری و درصد سهام آزاد شناور ۴۴ واحد کاهش یافت و شاخص بازار دوم بورس نیز ۸۵۲ واحد افت کرد.
در معاملات امروز نمادهای فولاد (فولاد مبارکه)، شتران (پالایش نفت تهران)، شپنا (پالایش نفت اصفهان) و پارس (پتروشیمی پارس) بیشترین سهم را در افت شاخص داشتند، اما وبملت (بانک ملت)، فارس (هلدینگ خلیج فارس) و وبصادر (بانک صادرات) بیشترین تاثیر مثبت را داشتند.

** صدرنشینی گروه خودرو
گروه خودرو در معاملات امروز بورس صدرنشین شد؛ در این گروه ۹۵۳ میلیون سهم به ارزش یک هزار و ۴۵۳ میلیارد ریال دادوستد شد. گروه بانک به ارزش ۹۵۳ میلیارد ریال و شیمیایی به ارزش ۳۵۴ میلیارد ریال جایگاه های بعدی را به خود اختصاص دادند.
گروه فلزات اساسی با دادوستدی به ارزش ۳۳۵ میلیارد ریال در رده چهارم معاملات امروز قرار گرفت؛ گروه اطلاعات و ارتباطات نیز با معاملاتی به ارزش ۲۵۰ میلیارد ریال، رده پنجم را از آن خود کرد.

** افت فرابورس
شاخص فرابورس (آیفکس) در معاملات امروز ۱۹ واحد افت کرد و در جایگاه یک هزار و ۸۳۸ واحدی قرار گرفت. در بازار فرابورس بیش از یک میلیارد و ۲۵ میلیون سهم و اوراق بهادار به ارزش بیش از پنج هزار و ۱۹۶ میلیارد ریال دادوستد شد.
در معاملات امروز نمادهای زاگرس (پتروشیمی زاگرس)، هرمز (فولاد هرمزگان جنوب)، میدکو (هلدینگ معدنی خاورمیانه)، کگهر (سنگ آهن گهر زمین)، ارفع (آهن و فولاد ارفع) و شاوان (پالایش نفت لاوان) بیشترین تاثیر منفی و ذوب (ذوب آهن) بالاترین تاثیر مثبت را داشت.

همچنین مطالعه کنید:

ماینر‌های غیرمجاز با پرداخت ۱۰۰ برابر نرخ برق جریمه می‌شوند

به گزارش کسب و کار نیوز، مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت توانیر در خبر ۱۳ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.