صفحه اصلی / فرهنگی / سینما تئاتر تلویزیون / از حضور مستندساز ایتالیایی تا محدودیت کار روزنامه‌نگاری
از حضور مستندساز ایتالیایی تا محدودیت کار روزنامه‌نگاری

اخبار جشنواره «سینماحقیقت» ؛

از حضور مستندساز ایتالیایی تا محدودیت کار روزنامه‌نگاری

جان‌فرانکو پانونه مستندساز 55 ساله اهل ناپل ایتالیا به دوازدهمین جشنواره «سینماحقیقت» می آید و در این دوره از جشنواره، مستند «محدودیت‌های کار» به نمایش گذاشته می شود.

به گزارش کسب و کار نیوز از روابط عمومی جشنواره سینماحقیقت، جان‌فرانکو پانونه مستندساز ۵۵ ساله اهل ناپل ایتالیا که با فیلم مستند «دنیای زا» در بخش مستندهای پرتره دوازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت» حضور دارد و همزمان با سفر به تهران، کارگاه «دراماتورژی در فیلم مستند» جشنواره را برگزار می کند.
پانونه پس از فارغ‌التحصیلی در رشته تاریخ و نقد سینما از دانشگاه La Sapienza ایتالیا در دهه ۹۰ سه‌گانه‌ آمریکا American Trilogy را با عناوین «آمریکای کوچک»، «نامه‌ای از آمریکا» و «آمریکا در رم» کارگردانی کرد.
او در سال ۲۰۰۱ مستند بلند Latina/Littoria را ساخت که برنده بهترین فیلم غیرداستانی جشنواره تورینو و جایزه Rai در جشنواره سینمای مدیترانه شد.
مستند «به آتشفشان» او که در ۲۰۱۴ تهیه شد به جشنواره لوکارنو سوییس راه یافت، در سال ۲۰۱۵ هم مستند «کوچکترین کشور جهان» را ساخت که برنده جایزه روبان نقره‌ای شد. مستند Ambrogio Sparagna Lascia stare I santi وی نیز از منتخبان جشنواره رم در سال ۲۰۱۶ بود.
آخرین پروژه مستند پانونه «دنیای زا» است که با موضوع چزاره زاواتینی یکی از پیشگامان سینمای نئورئالیسم ایتالیا ساخته شده و در جشنواره امسال «سینماحقیقت» روی پرده می‌رود.
جان‌فرانکو پانونه به آموزش فیلمسازی مستند در شهر رم مشغول است و به عنوان استاد در مقطع کارشناسی ارشد سینما و تلویزیون در دانشگاه شهر ناپل ایتالیا به تدریس می‌پردازد.

**«سینماحقیقت» و محدودیت‌های کار روزنامه‌نگاری
فیلم مستند «محدودیت‌های کار» ساخته اپولنا ریشلیکووا محصول سال ۲۰۱۷ جمهوری چک در بخش مسابقه بین‌الملل دوازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت» روی پرده می‌رود.
در خلاصه موضوع این مستند ۷۰ دقیقه‌ای آمده است: «ساشا اوهلووا روزنامه‌نگار اهل جمهوری چک ۶ ماه را به بررسی شرایط کاری در مشاغلی با کم‌ترین حقوق در این کشور می‌گذراند. چند هفته در خشکشویی بیمارستان کار می‌کند و چند هفته در کشتارگاه مرغ، صندوق‌داری و تفکیک زباله. تجربه او به مجموعه گزارش‌هایی بسیار شخصی درباره افرادی می‌انجامد که کارهایی نامرئی در شرایطی تکان‌دهنده انجام می‌دهند؛ گزارش‌هایی که در سایت اینترنتی A2larm.cz چاپ شد.
این فیلم پیشتر در جشنواره بین‌المللی فیلم مستند حقوق بشری یک جهان، جشنواره بین‌المللی جیلاوا جمهوری چک، جشنواره فیلم کراکوف لهستان روی پرده رفته است.
«میرک توپولانک» (۲۰۱۳) و «اگر آدولف هیتلر زنده می‌ماند کولی‌ها هیچ حقی نداشتند» (۲۰۱۴) از دیگر آثار مستند اپولنا ریشلیکووا است.
دوازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» از ۱۸ تا ۲۵ آذرماه ۱۳۹۷ به دبیری سیدمحمدمهدی طباطبایی‌نژاد در پردیس سینمایی چارسو برگزار می شود.
فراهنگ**۹۲۴۶** ۱۰۵۵

همچنین مطالعه کنید:

درآمد ۱۸.۵ میلیارد تومانی گیمرها، فقط در ۶ ماه!

به گزارش کسب و کار نیوز ، تعداد کاربرانی که از سیستم درآمدزایی آپارات استفاده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.