صفحه اصلی / اقتصادی / ارتباطات و فناوری اطلاعات / نشست تبادل تجربیات علم و فناوری کشورهای اسلامی برگزار می شود
نشست تبادل تجربیات علم و فناوری کشورهای اسلامی برگزار می شود

در دانشگاه سلطان قابوس؛

نشست تبادل تجربیات علم و فناوری کشورهای اسلامی برگزار می شود

چهارمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) در کشورهای اسلامی از فردا (یکشنبه 11 آذر)، به مدت چهار روز در دانشگاه سلطان قابوس عمان برگزار خواهد شد.

به گزارش کسب و کار نیوز از بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص)، گردهمایی دانشمندان برجسته جهان توسط این بنیاد و به میزبانی دانشگاه سلطان قابوس عمان با حضور مسئولان علمی و مدیریتی از جمله علی البمانی رئیس دانشگاه سلطان قابوس و عبدالله بن محمد الصارمی وزیر علوم کشور عمان، رسول دیناروند دبیر اجرایی چهارمین دوره نشست استپ و رئیس مرکز تحقیقات نانوفناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران، سعید سرکار دبیر ستاد توسعه فناوری نانو، علی بیت الهی معاون بین الملل ستاد نانو، سیدعلی عمرانی رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص)، کامران باقری لنکرانی عضو فرهنگستان علوم پزشکی و مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می شود.
برای ایجاد فضای همکاری و تعامل بین متخصصان و دانشمندان کشورهای اسلامی طرحی به‌عنوان «نشست تبادل تجربیات علم و فناوری در کشورهای اسلامی» “Science and Technology Exchange Program (STEP) in Islamic Countries” در دستور کار قرار گرفت.
طرحی که ضمن تبیین گفتمان علم و فناوری و توسعه شبکه ارتباطات دانشمندان جهان اسلام، به زمینه‌سازی برای ایجاد هم‌افزایی و توسعه همکاری‌های علمی می‌پردازد و زمینه توسعه فعالیت‌های علمی و فناورانه را در کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی مهیا خواهد کرد.
در چهارمین نشست استپ ۶۰ دانشمند برتر از ۱۶ کشور جهان حضور دارند و در این چهار روز به بحث و تبادل نظر در مورد سه موضوع آب، انرژی و سلامت، چالش ها و راه حل های مناسب آنها و همکاری کشورهای اسلامی با یکدیگر می پردازند.
سخنرانان اصلی چهارمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری در کشورهای اسلامی، پروفسور جکی یینگ و پروفسور محمدامین شکرالهی، برگزیدگان سال ۲۰۱۵ و ۲۰۱۷ جایزه مصطفی (ص) و اساتید برجسته علم و فناوری جهان هستند که در این چهار روز در پنل های مختلف با یکدیگر گفت وگو می کنند.
از اهداف این نشست می توان به طراحی بستری به منظور تحقق اهداف جایزه مصطفی (ص)، همکاری و تعامل بین متخصصان و دانشمندان کشورهای اسلامی و توسعه فعالیتهای علمی و فناورانه در کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی اشاره کرد.
نشست ها و پنل های مختلفی از جمله پنل انرژی، آب، سلامت، ارائه آخرین دستاوردها در این سه حوزه و داستان موفقیت برگزیدگان دو دوره جایزه مصطفی (ص)، ارائه دستاوردهای دانشمندان جوانان عمانی و دانشمندان حاضر از دیگر کشورها، نشست موانع توسعه علم و فناوری در کشورهای اسلامی و نشست ایسا طی این سه روز برگزار خواهد شد.
همزمان با شروع پنل های مختلف نشست استپ ۲۰۱۸، نمایشگاه آشنایی صنایع با دستاوردهای دانشمندان جهان اسلام (EISA)با حضور ۲۵ شرکت از کشورهای مختلف جهان، آخرین دستاوردهای علمی و فناوری خود را در قالب محصول و خدمت ارائه می کنند.
علمی**۹۱۵۷*۲۰۱۷

همچنین مطالعه کنید:

مدیر مخابرات تهران: اصناف می توانند از زیرساخت فیبرنوری استفاده کنند

به گزارش کسب و کار نیوز، مهندس سید علی ملک جعفریان مدیر مخابرات استان تهران …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.