دکتر مهدی نوروزی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه این نمایشگاه توسط شرکت طرف قرارداد ما و با ابتکارات و ویژگیهای خاص برگزار میشود، اظهار کرد: یکی از این ویژگیهای خاص حضور استارتاپها و شتابدهندههای مختلف کشور است که این شرکتها و شتابدهندهها بنیه علمی اصلی کشور هستند. امیدوارم که به جز شرکتهای تولیدکننده مواد و تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، استارتاپها که از بازوهای مهم علمی کشور هستند، بتوانند در این نمایشگاه با یکدیگر تبادل اطلاعات کنند و بدرخشند؛ البته بخشهای انتشارات و بخشهای مختلف در حوزه علمی هم در نمایشگاه شرکت میکنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علومپزشکی تهران درباره هدف برگزاری این کنگره گفت: هدف از برگزاری این کنگره ایجاد یک پیوند ناگسستنی و قوی بین بالین و آزمایشگاه یعنی گروه پزشکی و گروه آزمایشگاهی در راستای ارتقای سلامت بیماران است تا به متخصصان کمک کند که بتوانند بیماریها را دقیقتر و با آخرین متدها تشخیص دهند و سپس درمان کنند.
وی با بیان اینکه در این کنگره آخرین دستاوردهای حوزه آزمایشگاه و بالین مطرح میشود، افزود: ۱۰ کنگره گذشته با استقبال زیادی روبهرو بوده، به طوری که هر سال حدود ۳۰۰۰ نفر در این کنگره شرکت میکردند. برگزارکننده این کنگره جامعه علمی آزمایشگاهیان ایران است. این جامعه خود شامل ۱۵ جامعه علمی در حوزه آزمایشگاه و علومپایه است که امسال همه برای برگزاری این کنگره دست به دست هم دادهاند. همچنین هر سال کنگره بر اساس یک موضوع مشخص برگزار میشد، اما امسال قرار است تمام موضوعات مهم میان آزمایشگاه و بالین مطرح شود.
نوروزی با بیان اینکه مهمانان خارجی و داخلی در این کنگره آخرین دستاوردها و اطلاعات علمی خود را تبادل میکنند، ادامه داد: در این کنگره پنلهای مختلفی اجرا میشود، مثلا پنلهای علمی به طور مستقل اجرا میشود که در آن پرسش و پاسخهایی در موضوعات مختلف مطرح میشود؛ همچنین به صورت جداگانه سخنرانیهای بلند و سخنرانیهای سه دقیقهای هم در برنامه وجود دارد که در سخنرانیهای سه دقیقهای افرادی که پوستر دارند، پوسترهای خود را ارائه میدهند. مخاطبان این کنگره هم از گروه پزشکی و هم از بخشهای آزمایشگاهی و تحقیقاتی کشور هستند تا اطلاعات علمی خود را هم در حاشیه کنگره و هم در برنامههای کنگره تبادل کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علومپزشکی تهران درباره حضور مهمانان خارجی در این کنگره خاطرنشان کرد: از آنجایی که ممکن است در شرایط فعلی تردد تعدادی از مهمانان خارجی با مشکل مواجه شود، برخی مهمانان خارجی به صورت حضوری و برخی دیگر به صورت تلهکنفرانس در برنامه شرکت میکنند.
دبیر اجرایی یازدهمین کنگره بینالمللی آزمایشگاه و بالین در پایان به برگزاری کارگاههایی همزمان با کنگره اشاره کرد و افزود: اقدام خوب دیگری که انجام میشود، برگزاری کارگاههای مختلف در این کنگره است، از جمله کارگاههایی با موضوع “از ایده تا تولید و صادرات”؛ در این کارگاهها قرار است متخصصان تجربیات خود را در اختیار شرکتکنندگان بگذارند. در حوزه بازاریابی و تجاریسازی هم در حال طراحی کارگاههای خوبی هستیم.
انتهای پیام