به گزارش کسب و کار نیوز، مهراله رخشانیمهر امروز در مراسم تکریم خیران مدرسه ساز کشور که در محل برج سپید مشهد برگزار شد، با بیان اینکه «دولت قدردان زحمات خیران است»، اظهارکرد: برای پروژههای مشارکتی خیران با دولت در سال ۹۶ تخصیص صد درصدی و در سال جاری تخصیص ۱۱۰ درصدی داشتهایم. در مجموع در یک سال اخیر بیش از ۶۵۰ میلیارد تومان اعتبار به تکمیل پروژههای نیمه تمام خیرین و پروژههای مشارکتی اختصاص یافته است.
وی بیان کرد: امروزه رویکرد و مطالبه مردم از نظام تعلیم و تربیت از درخواست آموزش سواد عمومی به برخورداری کودکان و نوجوانان از آموزشهای با کیفیت تغییر یافته است. پاسخگویی به این مطالبه و تربیت نسلی متعهد به ارزشهای دینی و ملی، اهل گفت و گو، دارای تفکر انتقادی، سرزنده و بانشاط و… نیازمند تحول در نظام تعلیم و تربیت از جمله تحول در فضا و تجهیزات و مدرسه سازی است. امری که به تنهایی از توان دولت خارج بوده و نیازمند مشارکت مردم است.
معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: تحول شرایط فرهنگی و اجتماعی کشور در حدود یک قرن پیش منجر به تلاشهایی برای نیل به رهاوردهای دنیای مدرن و جست و جوی هویتی جدید شد. این تغییر با تحول در شیوه مدرسه سازی و پذیرش الگوی مدارس جدید همراه بوده که اولین نمونههای این موضوع در دارالفنون دیده میشود.
رخشانیمهر خاطرنشان کرد: در سال ۷۷ جهاد مقدس مدرسه سازی در قالب حضور پربرکت خیرین مدرسه ساز شتاب زیادی گرفت و حتی گوی سبقت را از دولت ربود. خیرین معماران دوستی و عطوفت هستند و با درک درست از جایگاه نظام آموزش و پرورش به عنوان هدف و ابزار توسعه خطر بازماندن از قافله رشد و توسعه را نهیب زده اند.
وی با اشاره به اینکه «در کشورهای پیشرفته ضریب ارتباط توسعه اقتصادی، فرهنگی و سیاسی با نظام آموزشی ضریب بالایی است»، عنوان کرد: آنها به خوبی میدانند اگر بخواهیم به توسعه اقتصادی، سیاسی و فرهنگی برسیم باید از آموزش و پرورش با کیفیت برخوردار شویم.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: مقام معظم رهبری آینده کشور را مرهون تلاش آموزش و پرورش دانسته و همه دستگاهها را به همکاری با این نهاد ملزم دانستهاند.
انتهای پیام