اختصاص بیشترین حجم قراردادها با صنعت به نقشهبرداری
به گزارش کسب و کار نیوز، خاکی صدیق امروز در افتتاحیه بیست و پنجمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک و سومین همایش ملی مهندسی فناوری اطلاعات مکانی کارکرد دانشگاهها را سه محور کلی آموزش، پژوهش و فناوری و خدمت به جامعه برشمرد و گفت: این سه محور در هم تنیده بوده و به صورت شبکهای کار میکند.
وی یک عنصر همیشگی تمدن بشری را که در قرن اخیر اهمیت بیشتری یافته است، بحث “دیتا” یا “داده” دانست و تاکید کرد: دادهها امروز بیش از هر موقعیت تاریخی دیگر در زندگی بشر موثر هستند.
رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی اکتساب، پردازش و تحلیل داده را مهم دانست و توضیح داد: یکی از موضوعاتی که در مهندسی با آن مواجهیم، “کلان داده” (بیگ دیتا) و از دادههای تاثیرگذار نیز دادههای مکانمحور هستند.
خاکی صدیق وظیفه دانشگاه در حوزه دادههای مکانمحور را آموزش، پژوهش و استخراج تکنیکهای جدید دانست و تاکید کرد: خدمات اجتماعی “داده” از اهمیت بسیاری برخوردار است.
وی با بیان اینکه دانشکده نقشهبرداری دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی نخستین دانشکده نقشهبرداری کشور و دومین دانشکده این دانشگاه از نظر قدمت است، گفت: اولین دانشکده این دانشگاه دانشکده مخابرات است که در سال ۱۳۰۷ تاسیس شده که به تازگی نیز یک مراسم رونمایی کتاب در همین خصوص در مرکز اسناد کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد.
خاکی صدیق زمان تاسیس دانشکده نقشهبرداری این دانشگاه را سال ۱۳۳۳ اعلام کرد و گفت: در دانشکده نقشهبرداری، قطب علمیای برای این موضوع طراحی شده که با سازمانهای گسترده نیز همکاری دارد.
وی با بیان اینکه بیشترین حجم قراردادها با صنعت نیز در حوزه نقشهبرداری بسته شده است، اظهار کرد: این موضوع نیز افتخاری برای دانشگاه در عرصه خدمات اجتماعی به شمار میآید.
خاکی صدیق در پایان ابراز امیدواری کرد که دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در پیشبرد علمی و فناورانه در این عرصه و کمک به حل مسائل جاری کشور موفق باشد.
انتهای پیام