صفحه اصلی / ورزشی / سایر رشته های ورزشی / لژیونر واترپلو: در صربستان توریست نیستم
لژیونر واترپلو: در صربستان توریست نیستم

لژیونر واترپلو: در صربستان توریست نیستم

ارشیا الماسی با بیان اینکه برای برطرف شدن مشکل سفرش به همراه تیم ویزای شینگن گرفته است، خاطرنشان کرد: تنها برای پیشرفت در واترپلو به صربستان آمده‌ام و توریست نیستم.

ارشیا الماسی

به گزارش کسب و کار نیوز، پس از نتایج خوبی که تیم ملی واترپلو در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا از خود بر جای گذاشت، عملکرد تعدادی از ملی‌پوشان ایران مورد پسند کشورهای اروپایی قرار گرفت که یکی از این واترپلوئیست‌ها ارشیا الماسی ملی‌پوش ۲۱ ساله(متولد ۸ فروردین ۱۳۷۶) اهل کرمانشاه است. پسری که توانست با درخشش در اندونزی مسیر جاکارتا تا صربستان را در کمتر از چند هفته طی کرده و لژیونر شود.

الماسی حدودا یک ماهی می‌شود که برای همراهی و حضور در ترکیب تیم جدیدش(کاتارو) عازم صربستان شده و ورزش قهرمانی‌اش را در این کشور پیگیری می‌کند. از این رو مصاحبه‌ای را با او ترتیب دادیم تا جزئیات بیشتری از حال و هوای او در صربستان را جویا شویم که در ادامه بخشی از صحبت‌های او را می‌خوانید.

*از روز اولی که به صربستان رفتی شروع کنیم، استقبال باشگاه چطور بود؟
روز اولی که به صربستان رسیدم یکی از مسئولان باشگاه به استقبالم آمد تا کارهای اولیه‌ اقامتم را انجام هد. از فرودگاه تا هتلی که برای من رزرو کرده‌اند ۴۵ دقیقه راه بود، تجربه جدیدی است ولی امکانات و شرایطی که دارم خوب است. با توجه به تمهیداتی که باشگاه اندیشیده کار خیلی سختی برای زندگی کردن در این کشور ندارم و برای تمرین هم با بازیکنان تیم هماهنگ شده و به محل تمرین می‌رویم.

در هفته اولی که اینجا بودم جلسه‌ای را با مسئولان باشگاه داشتم تا در مورد نحوه کار با تیم صحبت کنیم و در مورد امکاناتم از من پرسیدند تا در صورت کمبود، آن‌ها را برطرف کنند. پس از جلسه برای باز کردن حساب بانکی جهت دریافت حقوق ماهانه‌ام از باشگاه به یکی از بانک‌های ایتالیایی که در صربستان شعبه دارد رفتیم ولی متاسفانه به دلیل تحریم‌ها نتوانستم به عنوان یک ایرانی در این بانک حساب باز کنم. مجبور شدم در بانک دیگری حساب باز کنم. با این حال خدا را شکر از شرایطی که هست رضایت دارم.

*مسئله زبان صربستانی برای فعالیتت مشکل ساز نشده است؟
خداراشکر انگلیسی من خوب است و می‌توانم صحبت کنم اما در مورد زبان صربستانی باید بگویم که در این یک ماه نیازهای اولیه مثل گفتن صبح‌ بخیر، وقت تمرین چه زمانی است و … را یاد گرفته‌ام. طی چند سالی هم که با چیریچ کار کرده‌ام مقداری با زبان صربستانی آشنایی دارم.

*در یک ماهی که به صربستان رفته‌ای، با چیرچ در ارتباط هستی؟
از وقتی که به صربستان آمده‌ام یکی دوبار با او صحبت کرده‌ام. در این مدت چیریچ مدتی را با تیم ملی جوانان ایران کار می‌کرد و درگیر مسابقات آسیایی جوانان بود و بعد از آن هم درگیر بستن قرار داد با فدراسیون ایران بود. من بیشتر با وحیدرضایی در ارتباط هستم و هفته‌ای ۴ تا ۵ بار با او صحبت می‌کنم.

*هفته‌ای چند جلسه با تیم تمرین می‌کنید؟
در شهر “والیوو” مستقر هستم. در روزهای دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه تمرین می‌کنیم که به دلیل چند شیفت بودن تمرینات در برخی روزها مجموعا می‌شود ۹ جلسه تمرین. شنبه‌ها مسابقه داریم و صبح‌ روز مسابقه هم قبل از بازی تمرین کوچکی را انجام می‌دهیم.

*تا به امروز چند بازی را به صورت فیکس در ترکیب تیم بوده‌ای؟
از زمانی که من به صربستان آمده‌ام دو مسابقه را داشته‌ایم که در هر دو مسابقه به عنوان بازیکن فیکس وارد استخر شده‌ام و خوشبختانه هر دو بازی را هم با پیروزی پشت سر گذاشته‌ایم. بازی اول ما مقابل تیم “کاتارو” از مونته‌نگرو در خانه بود و بازی دوم هم مقابل تیم “زادار” از کرواسی، تا به امرز ۵ گل زده‌ام و مربیان از عملکردم راضی هستند.

تیم ما سه مربی دارد و مربی اول یا همان سرمربی تیم آقای “ایگور میلانوویچ” اسطوره واترپلوی صربستان است که به عنوان یکی از ۵ مربی برتر دنیا در واترپلو شناخته می‌شود. او واقعا انسان و مربی بزرگی است، در این چند وقت مسائل زیادی را از او یاد گرفته‌ام. بعد از هر بازی ایگور با بازیکنان صحبت می‌کند و با من نیز تخصصی و به زبان انگلیسی حرف می‌زند تا بتواند موارد مد نظرش را به صورت دقیق انتقال دهد. از عملکرد من راضی است و رابطه خوبی هم داریم.

*تفاوت لیگ‌برتر ایران با واترپلوی صربستان را چگونه می‌بینی؟
لیگ ایران سطح کیف خوبی دارد اما واترپلو در صربستان شرایط خاص خود را دارد. آن‌ها مدال طلای واترپلو را در المپیک ریو کسب کرده‌اند و نگاه‌ها به این رشته کاملا متفاوت‌تر از ایران است. استعدادیابی در واترپلوی صربستان خیلی با کیفیت‌تر از ایران صورت می‌گیرد و مربیان بزرگی در اینجا کار می‌کنند. امیدوارم در ایران نیز واترپلو به یکی از ورزش‌های محبوب تبدیل شود تا شاهد پیشرفت آن مثل رشته‌ای چون والیبال باشیم.

*مهم‌ترین چیزی که هنگام اولین حضورت در این تیم صربستانی نظرت را جلب کرد، چه چیزی بوده؟
تیم ما یکی از جوان‌ترین تیم‌های واترپلو در لیگ صربستان است. اختلاف سنی زیادی بین بازیکنان تیم وجود ندارد، رفتار دوستانه‌ای که هم تیمی‌هایم در اولین ملاقات با من داشتند خیلی جالب بود. همچنین نظم خاصی که در کارهای تیمی وجود دارد از دیگر مسائل قابل توجه برای من بود، خیلی خوشحال کننده است که در جمع این گروه هستم.  

*کار کردن با الکساندر چیریچ در تیم ملی ایران، روی رفتارت در تیم جدید و کشور صربستان تاثیری داشته؟
صد در صد این تاثیرات را احساس می‌کنم. چیرو انسان بزرگی است، چه در بحث تکنیکی رشته واترپلو و چه در بحث رفتارهای انسانی. از او یاد گرفتم که در تیم چطور رفتار کنم. برای کسب تجربه تازه در  تیم جدیدم هم تجربه‌های کسب شده از همکاری با چیریچ به کارم آمده، می‌دانم که رفتار با مربیان صربستانی باید چطور باشد و چگونه با آن‌ها کنار آمد. این ۴ سالی که با چیرو کار کرده‌ام از بهترین سال‌های ورزش من بوده و تجربیات ارزشمندی را در این سن و سال اندوخته‌ام.

*به جاذبه‌های گردشگری شهری که در آن هستی سر زده‌ای؟
در این یک ماه تنها سعی کرده‌ام تمریناتم را زیر نظر مربیان پیگیری کنم و از همان ابتدا هدفم پیشرفت در واترپلو است. برای خوش گذرانی به صربستان نیامده‌ام و سعی می‌کنم از تک تک روزهایی که در اینجا هستم به نحو شایسته استفاده کنم. با این حال دوست دارم در وقت آزاد به جاهای مختلف این شهر هم سر بزنم(با خنده)، فعلا وقت نکرده‌ام اما در صورت امکان قطعا این کار را می‌کنم. البته من قبلا هم با تیم ملی ایران برای بازی دوستانه به صربستان و شهر “بلگراد” آمده‌ام.

*قرادادی که بسته‌ای چند ساله است؟
قراداد من با این تیم یک ساله است اما سعی می‌کنم در این مدت هم بهترین عملکرد را داشته و از فرصت به وجود آمده بیشترین استفاده را کرده و در واترپلو پیشرفت کنم.

*با خانواده چطور در ارتباط هستی؟
برنامه‌های تمرینی ما مشخص است و با توجه به این موضوع برنامه ریزی خود را به خانواده اطلاع داده‌ام تا در زمان‌های آزاد از طریق برخی نرم‌افزارها با هم صحبت کنیم. البته به دلیل اینکه از کرمانشاه به تهران می‌آمدم تا در اردوهای تیم ملی باشم به این دوری‌ها عادت کرده‌ام ولی دلتنگی همیشه وجود دارد. خانواده اصالت من است و امیدوارم نماینده خوبی برای آن‌ها باشم. ان‌شاءالله بتوانم از این فرصت به وجود آمده در صربستان بیشترین استفاده را کرده و در مسیر المپیک ۲۰۲۰ توکیو بیشترین کمک را به تیم ملی ایران کنم. واترپلوی ایران می‌تواند سهیمه المپیک را بگیرد و تنها باید روند خوبی را که طی کرده ادامه دهد.

*برای ادامه تحصیل برنامه خاصی داری؟
من دانشجوی سراسری تربیت بدنی در دانشگاه تهران هستم. دی ماه که زمان استراحت یا به اصطلاح نیم فصل لیگ صربستان است به ایران برمیگردم و کارهای ادامه تحصیلم را پیگیری می‌کنم تا ببینم شرایط به چه نحوی پیش می‌رود.

*برای حضور در ترکیب این تیم صربستانی که در چند لیگ مختلف بین‌المللی هم حضور دارد باید به چند کشور سفر کنی، برای این کار مشکل ویزا نداری؟
به دلیل اینکه از سربازی معاف هستم مشکل سربازی نداشتم و توانستم برای ویزای صربستان اقدام کنم و ویزای ۶ ماهه موقت به من داده شد. پس از آن در صربستان مسئولان باشگاه با سازمانی تحت عنوان اداره پلیس هماهنگی‌هایی را انجام دادند تا اینکه اقامت یک ساله این کشور به من داده شد. به دلیل مسابقات لیگی که داریم من باید همراه تیم به سه کشور کرواسی، اسلوونی و مونته‌نگرو می‌رفتم که با مشکل ویزا مواجه شدم، از این رو یک ویزای شینگن ۶ ماهه هم به من داده شد و الآن بدون مشکل همراه تیم به این کشورها سفر می‌کنم.

About Nastooh.ir

  ۰۰:۰۰           

۰۰:۰۰

 ۰۰:۰۰

         

         

گفت و گو از خبرنگار ایسنا: اصغر عبداللهی

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

وزنه برداری

تلاش ما رسیدن به مدال آسیایی وزنه برداری بانوان است

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا,  اکبر خورشیدی درباره ی عملکرد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.