صفحه اصلی / ورزشی / فوتبال و فوتسال / کامیابی‌نیا: در کیش بودم که ناگهان گفتند، بیا و بازی کن!
کامیابی‌نیا: در کیش بودم که ناگهان گفتند، بیا و بازی کن!

کامیابی‌نیا: در کیش بودم که ناگهان گفتند، بیا و بازی کن!

بازیکن پرسپولیس می‌گوید تمام تلاشش را می‌کند تا به تیم‌ملی دعوت شود.

کمال کامیابی نیا

به گزارش کسب و کار نیوز، پرسپولیس امروز (دوشنبه) در دیداری معوقه از هفته نهم لیگ برتر توانست پیکان را با نتیجه ۲ بر یک شکست دهد. کمال کامیابی‌نیا پس از این پیروزی اظهار کرد: مهم سه امتیاز بازی بود که خدا را شکر به آن رسیدیم. شرایط ما برای این بازی اصلا مساعد نبود. برانکو پنج روز تعطیل کرده بود و خود من به کیش رفته بودم ولی یک دفعه زنگ زدند و گفتند که امروز بازی است. تیم‌ ما با دو جلسه تمرین برای این بازی آماده شد و خدا را شکر توانستیم مقابل پیکان پیروز شویم و خودمان را در بالای جدول نگه داریم.

او که گل اول پرسپولیس را به ثمر رسانده بود، درباره خوشحالی گلش توضیح داد: در نیمه اول روز خوبمان نبود. ما تمرین پرفشار نداشتیم و هواداران بازی خوبی را ندیدند. من هم گلم را به هواداران تقدیم کردم.

بازیکن پرسپولیس در پاسخ به این سوال که چقدر احتمال می‌دهد برای جام‌ملت‌های آسیا به تیم‌ملی دعوت شود، گفت: شرایط تیم‌ملی خوب است و بازیکنان خوبی در آن حضور دارند. من تمام تلاشم را می‌کنم اما نمی‌دانم. من صحبت دیگری ندارم.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

۸۰ درصد سهام پرسپولیس فروخته شد

به گزارش کسب و کار نیوز، باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه‌ای در سامانه کدال خبر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.