به گزارش کسب و کار نیوز، آذر اسماعیلی افزود: بحث تامین نیازهای معیشتی محرومین جزو دغدغههای نهادهای حمایتی است. درجهت رفع کمبودهای غذایی مددجویان تحت پوشش و سایر نیازمندان طی چند سال گذشته ،سبد حمایتی با کمک دولت طراحی و در اختیار این افراد قرار میگیرد.
وی ادامه داد: طی جلسات برگزار شده، سقف سبد حمایتی که امسال در اختیار مددجویان و نیازمندان قرار میگیرد؛ مشخص شد. مرحله اول نیز تاکنون در اختیار نیازمندان و مددجویان قرار گرفته و تا پایان سال جاری طی چند مرحله این سبد غذایی را در اختیار این افراد قرار خواهیم داد.
مدیرکل مدیریت بحران کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه سقف اعتباری که توسط دولت مشخص شد ۹ میلیارد تومان است که به تناسب تعداد مددجویان و تعداد خانوار تحت پوشش و نیازمندان توزیع خواهد شد.
اسماعیلی در پاسخ به این پرسش که چه مبلغی به حساب سرپرستان خانوار واریز میشود؟ گفت: طی برنامهریزیهای صورت گرفته پرداخت مبلغ سبد حمایتی به صورت پلکانی در اختیار خانوادهها قرار میگیرد بدین ترتیب که برای خانوادههای یک نفره ۱۰۰ هزار تومان، دو نفره ۱۵۰ هزار تومان، سه نفره ۲۰۰ هزار تومان، چهار نفره ۲۵۰ هزار تومان، پنج نفر به بالا ۳۰۰ هزار تومان به حساب یارانه پرداخت میشود.
وی تاکید کرد: مبلغ سبد حمایتی جدا از مبلغ مستمری و یارانه است که به صورت نقدی به کارت سرپرستان خانوار واریز میشود اما قابل برداشت نیست و باید در قالب کالاهای اساسی از جمله گوشت، مرغ، برنج و روغن از فروشگاههای مشخص تهیه شوند.
مدیرکل مدیریت بحران کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: در سال جاری ۲ میلیون و ۷۰ هزار خانوار تحت پوشش بوده که مرحله اول سبد غذایی برای آنها واریز شده است. سقفی از طرف دولت برای کمیته امداد مشخص نشده و نیازمندانی که شناسایی شوند از سبد حمایتی بهرهمند خواهند شد.
اسماعیلی تاکید کرد: استفاده از مبالغ واریزی سبد حمایتی تاریخ مشخصی ندارد و دریافت کنندگان محدودیت زمانی برای استفاده از آن ندارند و هر زمان که بخواهند میتوانند با مراجعه به فروشگاههای زنجیرهای و تعاونیهای روستایی نسبت به خرید اقلام اساسی اقدام کنند. هماهنگی با فروشگاهها صورت گرفته و امیدواریم در اجرا و عملیات بدون مشکل انجام شود.
ادامه دارد