صفحه اصلی / فرهنگی / سینما تئاتر تلویزیون / معرفی بازنشستگان صداوسیما و غیبت نام این سه تن
معرفی بازنشستگان صداوسیما و غیبت نام این سه تن

معرفی بازنشستگان صداوسیما و غیبت نام این سه تن

در اولین روز اجرای قانون منع اشتغال بازنشستگان، فهرست ناقصی از بازنشستگان صداوسیما منتشر شد که نام سه تن از مدیران اصلی در آن دیده نمی‌شود.

در فهرستی که در خبرگزاری فارس منتشر شده است، نام‌هایی مانند جعفری، پورمحمدی و سبقتی دیده می‌شوند.

شاید معروف‌ترین چهره این لیست را بتوان علی‌اصغر پورمحمدی نامید. مدیر پرسابقه و پرحاشیه صداوسیما که مدیریت شبکه سه و معاونت سیما ازجمله سوابق او به‌شمار می‌رود. حمایت‌های او از تیم مهران مدیری، عادل فردوسی‌پور و برنامه نود در سال‌های گذشته ازجمله کارهای قابل‌توجه وی محسوب می‌شود.

ایرج سبقتی، قائم‌مقام معاونت سیاسی نیز یکی از چهره‌های برجسته‌ای است که در این اسامی دیده می‌شود. گفتنی است سبقتی از سال ۹۴ بازنشسته بوده و در سال‌های بعد، از رئیس سازمان صداوسیما حکم گرفته است.

علی‌اصغر جعفری، مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس که کارمند رسمی سازمان صداوسیماست نیز در میان بازنشستگان دیده می‌شود. وی پیش از این، رئیس مرکز بسیج سازمان صداوسیما بود.

سعید گودرزی، قائم‌مقام حوزه ریاست، علی کلباسی، رئیس مرکز سرمایه انسانی سازمان صداوسیما، علیرضا برازش، مدیر پیشین شبکه یک، مجید شعبانپور، رئیس مرکز تولید و فنی سازمان صداوسیما، مجتبی ستوده‌نیا، مدیرعامل باشگاه خبرنگاران، محمد فهمی، قائم‌مقام معاونت توسعه و فناوری رسانه، حسین ساری، مدیر سابق شبکه آموزش، مجتبی تونه‌ای، مدیر رادیو معارف و محمدحسین محمدزاده، مدیر شبکه قرآن ازجمله این افراد هستند.

**چه کسانی نیستند؟

در فهرستی که منتشر شده است اثری از مجید آخوندی، معاون سیاسی، مهرداد سیدمهدی، ریاست خبرگزاری صداوسیما و عبدالرضا بوالی مدیر شبکه خبر نیست.

مجید آخوندی در دوران ریاست ضرغامی، ٩ سال معاونت سیاسی سازمان را بر عهده داشت. ضرغامی در آذرماه سال ٩١ آخوندی را به سمت رئیس ستاد انتخابات رسانه ملی دوره یازدهم ریاست‌جمهوری و چهارمین دوره شورا‌ها منصوب کرد.

سید مهرداد سیدمهدی از دی‌ماه سال ۱۳۹۴ مسئولیت ریاست خبرگزاری صدا و سیما را بر عهده داشته است و تلاش‌هایی زیادی برای ماندن وی در ماه‌های اخیر صورت گرفته است.

عبدالرضا بوالی سوابق طولانی در خبر و برنامه‌های سیاسی در رسانه ملی دارد که ازجمله آن‎ها می‌توان به سردبیری بخش‌های خبر ساعت ۱۴ رادیو ، ۲۱ تلویزیون و ریاست واحد مرکزی خبر اشاره کرد.

*اداره کل اخبار چندرسانه ای*ایرناپلاس*

همچنین مطالعه کنید:

چطور «نون خ» دومین سریال پرتداوم صداوسیما شد؟

به گزارش کسب و کار نیوز ، مجموعه تلویزیونی «نون خ» که این روزها فصل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.