صفحه اصلی / اجتماعی / آموزش / ساخت ۲۰ درصد مدارس کشور توسط خیرین
ساخت ۲۰ درصد مدارس کشور توسط خیرین

ساخت ۲۰ درصد مدارس کشور توسط خیرین

به گفته معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس، تاکنون ۲۰ درصد از فضاهای آموزشی مدارس را خیران ساخته‌اند.

جشن شکوفه‌ها در مدرسه شهیدی قزوین

به گزارش کسب و کار نیوز، دکتر مهرالله رخشایی‌مهر در مراسم افتتاح آموزشگاه ۱۵ کلاسه خیرساز ابوقداره در ناحیه دو شیراز،  گفت:حدود ۳۰ درصد مدارس کشور فرسوده هستند و در یکسال اخیر نیز حدود ۶۵۰ میلیارد تومان اعتبار دولتی برای تکمیل طرح‌های خیرساز هزینه شده است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در برنامه ششم توسعه سه میلیارد دلار از محل حساب ذخیره ارزی برای مقاوم سازی مدارس کشور در نظر گرفته شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس نیز در این مراسم  ضمن قدردانی از اقدام نیک خانواده ابوقداره برای مشارکت در ساخت این واحد آموزشی گفت: فضاهای آموزشی نقش بسیار مهمی در فرایند تعلیم و تربیت و یاددهی و یادگیری دارند.

علی‌عسکر نجفی گفت: باید تلاش کنیم تا هم به لحاظ کمی با افزایش تعداد فضاهای آموزشی زمینه تحصیل دانش آموزان در ساعات مفید و خوب روز را فراهم نموده و از کار مدارس به صورت دو نوبته و سه نوبته جلوگیری شود و هم  بر کیفیت  کار مدارس بیافزاییم و تجهیزات و فضاهایی مثل آزمایشگاه ، سمعی و بصری ، نمازخانه وسایر ملزوماتی را که برای فعالیت بهتر دانش‌آموزان نیاز است، تامین کنیم.

وی افزود: آموزش و پرورش از طریق اعتبارات دولتی نمی تواند این امر را محقق سازد و قطعا لازم است مردم عزیزمان، خیرین و افرادی که نیت خیرخواهانه داشته و دغدغه  آموزش و پرورش فرزندان وطن را دارند بیایند و کمک کنند به آموزش و پرورش که خوشبختانه این اتفاق طی سالهای گذشته بسیار عالی افتاده است؛ به نحوی که ورود خیرین در آموزش و پرورش تبدیل به یک فرهنگ شده و در جاهای دیگری مثل بهداشت، شهرسازی و غیره هم از وجود این عزیزان استفاده می کنند.

نجفی گفت: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، مدرسه به عنوان کانون اصلی تعلیم و تربیت از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و نقش اساسی و اصلی را برعهده دارد، مدرسه باید طبق این سند تسهیل کننده یادهی و یادگیری و منطبق با فرهنگ ایرانی و اسلامی باشد یعنی در واقع زمینه ساز تعلیم و تربیت دانش آموزان بوده و از یک فضای زیبا با نشاط  و مناسب برای رشد دانش آموزان برخوردار باشد تا بتواند محل تعلیم و تربیت دانش آموزان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه خوشبختانه اقدامات بسیار خوبی در زمینه ساخت و توسعه فضاهای آموزشی در سطح کشور طی سالهای گذشته انجام شده است، گفت: در این مدت یک  نهضت عمومی و فراگیر و یک اشتیاق عالی و ارزشمند برای کمک به آموزش و پرورش در جهت کمک به ساخت فضاهای آموزشی و پرورشی اتفاق افتاده که این موضوع در استان فارس و در شهر شیراز تبدیل به یک الگو و فرهنگ عمومی شده است به نحوی که این استان را جزو استانهای برتر و پیشتاز در این حوزه قرار داده است.

به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، مدیرکل آموزش و پرورش فارس با اشاره به اینکه تقریبا نیمی از تمام فضاهایی که در اختیار داریم با مشارکت خیرین نیک‌اندیش ساخته شده است، گفت: هم‌اکنون بیش از ۱۰۰ پروژه خیر ساز در استان فارس درحال ساخت است به نحوی که در برخی از شهرهای جنوبی استان فارس باید پایان نیاز به فضاهای آموزشی را جشن بگیریم.

نجفی همچنین با اشاره به کمبود فضاهای آموزشی در برخی از نقاط استان خصوصا شهر شیراز، گفت: درهمین کلانشهر شیراز که بیش از ۳۰۰ هزار دانش آموز در آن مشغول به تحصیل هستند ما نیاز مبرم به فضاهای آموزشی هم به لحاظ ساخت و هم به لحاظ تجهیز و استاندارسازی داریم و امیدواریم که با مساعدت معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، بتوانیم نیاز شهر شیراز را هم رفع کنیم.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

«افزایش سن بازنشستگی» از فروردین ۱۴۰۳/ با قانون جدید چگونه می‌توان زودتر از موعد بازنشسته شد؟

به گزارش کسب و کار نیوز، محمد محمدی با اشاره به موافقت شورای نگهبان با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.