صفحه اصلی / اجتماعی / آموزش / لزوم تلاش برای تبدیل پایان‌نامه‌ها به محصولات سلامت‌محور
لزوم تلاش برای تبدیل پایان‌نامه‌ها به محصولات سلامت‌محور

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد مطرح کرد

لزوم تلاش برای تبدیل پایان‌نامه‌ها به محصولات سلامت‌محور

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طرح های پژوهشی باید کاربردی و در راستای خدمت به مردم انجام شده و به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که تمام پایان‌نامه‌های دانشجویان، تحقیقات کاربردی و سلامت محور باشد و نتیجه پژوهش‌ها ضمن تولید یک محصول، در راستای خدمت و کمک به سلامت باشد.

پژوهش-گرنت-آزمایشگاه

به گزارش کسب و کار نیوز، محمدرضا دارابی در نشست هم اندیشی معاون پژوهشی، اعضای هیات علمی و روسای دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با بیان اینکه در حال حاضر دانشگاه‌ها به سمت نسل سوم در حال حرکت هستند، بیان کرد: برای دستیابی به اهداف باید از ظرفیت‌های خارج از دانشگاه‌های داخلی و خارجی استفاده کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه یکی از شاخص‌های مهم توسعه دانشگاه‌ها، اعضای هیات علمی هستند که با تولید پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی جایگاه ویژه‌ای را به خود اختصاص داده‌اند، اظهار کرد: کسب رتبه سوم کشوری در حوزه پژوهش، ارتقاء جایگاه دانشگاه در نظام رتبه‌بندی تایمز و کسب رتبه‌های بین‌المللی از مهمترین دستاوردهای دانشگاه است که به همت اعضای هیات علمی میسر شده و حفظ این جایگاه نیز ارزشمند است.

دارابی با اشاره به وضعیت مناسب در حوزه آموزشی و شاخصه‌های استاد به دانشجو، هرم اعضای هیات علمی خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۱۷ درصد اعضای هیات علمی در رتبه استاد تمام، ۳۶ درصد در رتبه دانشیار و مابقی استادیار و مربی هستند که در این حوزه دانشگاه در شرایط مناسبی قرار دارد.

وی، کسب مجوز ایجاد دو پژوهشکده جدید در دانشگاه علوم پزشکی مشهد را از دیگر موفقیت‌های دانشگاه عنوان کرد که با تلاش اعضای هیات علمی محقق شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از اهداف حوزه معاونت آموزشی و دانشکده پزشکی را تفکیک مقاطع پزشکی عمومی از دوره‌های تخصصی و فوق تخصصی در درمانگاه‌های آموزشی عنوان کرد که باید دنبال شود.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در این نشست اعضای هیات علمی نیز به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود با موضوعاتی همچون استفاده از  زیر ساخت‌های پژوهشی برای تمام پژوهشگران همچون آزمایشگاه‌های جامع، کوهورت، رجیستری، شفاف سازی و تخصیص منابع، تعدیل در طرح‌های پژوهشی، همکاری بین بخشی، اختصاص بخشی از منابع  معاونت غذا و دارو به پژوهش و تسهیل در فرآیندهای حوزه حقوقی پرداختند.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

«افزایش سن بازنشستگی» از فروردین ۱۴۰۳/ با قانون جدید چگونه می‌توان زودتر از موعد بازنشسته شد؟

به گزارش کسب و کار نیوز، محمد محمدی با اشاره به موافقت شورای نگهبان با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.