به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از شانا, خسرو محسنی، معاون مدیریت تعمیرات تجهیزات صنعتی و ماشینآلات فرآیندی مناطق نفتخیز جنوب، از کارخانه تقویت فشار گاز آسماری اهواز ۵، تقویت فشار گاز مایع مارون ۵، ایستگاه تقویت فشار گاز کوپال بنگستان و واحد مشترک گاز مایع ۷۰۰ نام برد و افزود: تعمیرات اساسی این کارخانهها به صورت معمول ۴۵ روز به طول میانجامد، اما پیشبینی میشود که افزون بر کاهش مدت زمان ۳۰ روزه تعمیرات اساسی، از هدر رفتن روزانه ۵۶ میلیون فوت مکعب گاز نیز جلوگیری شود.
وی یادآورشد: تعمیرات اساسی این کارخانهها با فعالیت طاقتفرسای ۲۰۰ نفر از گروهها و واحدهای عملیاتی در مدیریت تعمیرات تجهیزات صنعتی و ماشینآلات فرآیندی در دست اجراست.
محسنی گفت: گازهای ارسالی از کارخانههای مذکور پس ازورود به واحد مشترک گاز مایع ۷۰۰، در فرآیندی سرمایش و آبزدایی میشوند و سرانجام گاز مایع برای تهیه خوراک به پتروشیمی بندر امام (ره) و گاز خشک آن نیز به منظور تامین مصرف خانگی به ایستگاه تقویت فشار گاز شهید محمدی اهواز ارسال میشود.
تعمیرات تجهیزات صنعتی و ماشینآلات فرآیندی یکی از مدیریتهای تابع شرکت ملی مناطق نفتخیزجنوب است که در زمینه ساخت، پشتیبانی، تعیمرات و نگهداری، ماشینآلات فرآیندی، توربینها، کمپرسورهای گازی، پمپهای انتقال نفت، الکتروموتورها و تجهیزات فرآورشی فعالیت میکند.
آغاز همزمان تعمیرات اساسی ۴ کارخانه در مناطق نفتخیز جنوب
تعمیرات اساسی چهار کارخانه در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب بهطور همزمان آغاز شده است و پیشبینی میشود این تعمیرات در یک بازه زمانی 15روزه به پایان برسد.