صفحه اصلی / اجتماعی / آموزش / اجرای بیش از ۱۰۰ طرح خیرساز در دانشگاه‌های کشور
اجرای بیش از ۱۰۰ طرح خیرساز در دانشگاه‌های کشور

اجرای بیش از ۱۰۰ طرح خیرساز در دانشگاه‌های کشور

دبیر ستاد خیرین آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در حال حاضر بیش از صد طرح عمرانی توسط خیران در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در دست اجراست‌.

دانشگاهها

به گزارش کسب و کار نیوز، حسین عسکریان ابیانه، امروز (۲۰ مهر)، در حاشیه مجمع بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند اظهار کرد: در حال حاضر فارغ‌التحصیلان بسیاری از ایران در دانشگاه‌های خارج از کشور هستند که علاقه دارند به بنیاد حامیان بپیوندند، بنابراین تلاش می‌کنیم با بنیادهای بین‌المللی ارتباط برقرار کرده و از این طریق از خدمات این افراد بهره‌مند شویم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۷۲ بنیاد خیرین در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور فعال است، افزود: دستورالعملی مبنی بر ایجاد بنیاد حامیان در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تهیه شده که در این راستا برخی دانشگاه‌ها ورود پیدا کرده و در دانشگاه‌های کوچکتر بنیاد حامیان در حال راه‌اندازی است.

مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه بیش از ۲۰ بنیاد علاوه بر ساخت و ساز به فعالیت‌های دیگر نیز می‌پردازند، تصریح کرد: در قانون بودجه سال ۹۷ آمده است دستگاه‌هایی اجرایی که قبلا می‌توانستند یک درصد به دانشگاه‌ها کمک کنند، اکنون باید ۴۰ درصد از طریق عقد قرارداد و کارآفرینی به دانشگاه‌ها بدهند و هر سه ماه پول را در حساب خاصی در خزانه قرار دهند که این مهم تاکنون در کشور نبوده است.

عسکریان ابیانه ادامه داد: امسال ۶ برنامه راهبردی در ستاد خیرین آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دیده شده که در شکل عملیاتی هر کدام پنج برنامه در نظر گرفته شده است.

وی بیان کرد: ارتباط با بنیادها و نهادهای بین‌المللی برای تسهیل کمک‌ها به تشکل‌های ایرانیان مقیم خارج و کمک به ایجاد ارتباط تنگاتنگ بین جامعه فارغ‌التحصیل با بنیادهای خیرین دانشگاه از راهبردهایی است که در ستاد خیرین درنظر گرفته شده است.

مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: کمک به ایجاد بنیادهای نیکوکاری جدید و گسترش بنیادهای موجود در دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری و رفع مشکلات و موانع قانونی مانند معافیت‌های مالیاتی، پیگیری برای افزایش تسهیلات و اعتبارات ۵۰ درصدی برای جذب حمایت‌های خیرین از جمله این راهبردها است.

عسکریان ابیانه ادامه داد: ایجاد بستر و محیطی امن برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مشارکتی از طریق پیشنهاد و قوانین و مقررات پویا و هماهنگی با معاونت امور حقوقی و مجلس برای طی روند قانونی از دیگر راهبردهای ستاد خیرین آموزش عالی وزارت علوم است.

وی یادآور شد: گسترش فعالیت‌های بنیادها علاوه بر ساخت و ساز به سایر فعالیت‌ها نظیر اعطای بورس تحصیلی به دانشجویان بی بضاعت، کارآفرینی، تجهیز آزمایشگاه‌ها، کمک به ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان و نگهداری اماکن آموزشی و پژوهش از دیگر راهبردهای ستاد خیرین آموزش عالی وزارت علوم است.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

«افزایش سن بازنشستگی» از فروردین ۱۴۰۳/ با قانون جدید چگونه می‌توان زودتر از موعد بازنشسته شد؟

به گزارش کسب و کار نیوز، محمد محمدی با اشاره به موافقت شورای نگهبان با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.