فعالسازی حوزه”هوشمندسازی”در پارک

فعالسازی حوزه”هوشمندسازی”در پارک

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی از ایجاد مراکز تحقیق و توسعه (R&D) شرکت‌های دانش‌بنیان این پارک در دانشگاه فردوسی مشهد خبر داد.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، رضا قنبری در نشست مشترک با مسئولان و مدیران دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی، اظهار کرد: قرار است آیین‌نامه‌ای تدوین شود تا بر اساس آن، شرکت‌هایی که از مرکز رشد دانشگاه فردوسی خارج ‌می‌شوند و تمایل به ورود به مجموعه پارک داشته باشند، در صورت کسب شرایط لازم برای پذیرش در خود دانشگاه به فعالیتشان ادامه دهند.

وی از ایجاد مراکز تحقیق و توسعه شرکت‌های پارک در دانشگاه به عنوان یکی از برنامه‌های پارک خبر داد تا از این طریق، شناخت و همکاری لازم بین دانشجویان و اساتید با شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان به وجود آید.

دعوت از کارشناسان و متخصصان حوزه پارک‌های علم و فناوری جهت برگزاری دوره آموزشی با محوریت ارتباط پارک و دانشگاه از جمله برنامه‌های پارک بود که مورد اشاره قنبری قرار گرفت.

رییس پارک علم و فناوری خراسان همچنین به طرح کوآپ (تحصیل همزمان با حضور در صنعت) اشاره کرد و گفت: از مجموع ۹ شرکتی که از حوزه کامپیوتر وارد طرح کوآپ شدند، ۸ شرکت از مجموعه شرکت‌های پارک هستند.

وی از فعال‌سازی حوزه‌ای با عنوان هوشمندسازی به مفهوم کلان آن در پارک علم و فناوری خراسان خبر داد که حدود ۲۱ شرکت پارک و توسعه بسیاری از فناوری‌ها را دربرمی‌گیرد.

رییس پارک علم و فناوری خراسان یکی از راه‌های افزایش ثروت از طریق دانش را ورود به پروژه‌های بزرگ و حفظ استعدادهای میانی با همکاری پارک و دانشگاه عنوان کرد.

قنبری از نیروی انسانی به عنوان بزرگترین سرمایه شرکت‌های دانش بنیان نام برد و و ارتباط این شرکت‌ها با دانشگاه را گامی بزرگ در جهت تامین نیروی انسانی مورد نیاز آنها دانست.

وی ارتباط دانشگاه و شرکت‌های دانش‌بنیان در بحث کارآموزی و پروژه‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد را بسیار حائز اهمیت توصیف کرد و افزود: کارآموزی در شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک می‌تواند امتیازی برای دانشجویان و اساتید باشد.

رییس پارک علم و فناوری خراسان برگزاری همایش‌های گوناگون برای پیوند شرکت‌ها و پروژه‌های کارشناسی ارشد را از جمله اتفاقات مثبت عنوان کرد که زمینه‎ساز گسترش همکاری‌های پارک و دانشگاه است.

پوررضا، رییس دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی نیز فاصله موقعیت مکانی بین دانشگاه و پارک را به عنوان یکی از معضلات جدی مطرح کرد و درخواست کرد تا در صورت امکان بعضی اجزای پارک در دانشگاه یا نزدیک به آن مستقر شوند.

وی از تمایل دانشگاه فردوسی برای ورود به مجموعه‌های کلان با تشکیل یک ساختار مشترک شامل پارک، دانشگاه و اصلاح سرفصل‌های درسی بر اساس بازخورد دریافتی از صنعت خبر داد.

رییس دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی همچنین از برنامه‌ریزی دانشگاه فردوسی برای توسعه طرح “کوآپ” و رفع موانع و مشکلات آن به‌ویژه معافیت خدمت سربازی خبر داد.

پوررضا افزود: مقرر شده تا ۳۰ درصد از پایان‌نامه‌های دانشگاه حتما تقاضامحور باشند و شرکت‌های شما در تحقق این امر می‌توانند کمک شایانی به ما داشته باشند.

وی همچنین به “طرح کرسی دانشگاه در صنعت” اشاره کرد که بر اساس آن هر یک از اعضای هیات علمی می‌توانند یک روز در هفته را با صنعت و شرکت‌ها سپری کنند تا مشکلات و موانع موجود در ارتباط صنعت و دانشگاه به حداقل برسند.

همچنین مطالعه کنید:

حمایت از دانش بنیان‌ها تنش‌های ارزی را کم می‌کند/اتصال صنایع بزرگ به دانش بنیان ها

شایلی قرائی به گزارش کسب و کار نیوز ، شرکت‌های دانش بنیان یکی از دریچه‌هایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.