به گزارش کسب و کار نیوز و به نقل از سایت فدراسیون جودو، جوجیتسو و کوراش، فدراسیون جودو در بیانیهای اعلام کرد: فدراسیون لازم میداند برای تنویر افکار عمومی نکاتی را اعلام کند.
همانگونه که در خبر منتشر شده از سوی سایت کمیته ملی المپیک مشخص است تاریخ نامه مربوط به اسفند سال ۹۶یعنی حدود ۸ماه پیش و درباره مسابقات «گرند پری» ترکیه و گرجستان است. آنهایی که دستی بر آتش داشته و با ورزش آشنایی دارند میدانند که این نامه مربوط به رویدادهایی است که تحت نظر فدراسیون جهانی جودو (IJF) برگزار میشود نه رخدادهایی که زیر نظر کمیته بین المللی المپیک یا شورای المپیک آسیا انجام میگیرد.
فدراسیون جهانی جودو حضور بانوان با حجاب را ممنوع اعلام کرده و فدراسیون جودو در هیچ کدام از رقابتهایی که زیر نظر فدراسیون جهانی برگزار میشود نماینده خانم نداشته چرا که اجازه حضور آنها با حجاب داده نشده است اما در مسابقاتی که زیرنظر IOC یا OCA برگزار میشود موضوع متفاوت است کما اینکه در بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی که همین چندی پیش برگزار شد جودو بانوان ایران دو نماینده خانم با حجاب اسلامی داشت که هر دو نفر با حجاب اسلامی مسابقه دادند.
همچنین در دورههای گذشته المپیک از جمله المپیک ۲۰۱۲ لندن خانم وجدان علی سراج از عربستان با حجاب اسلامی مسابقه داد.
در واقع مسابقاتی که زیر نظر IOC و OCA برگزار میشود تابع مقرراتی است که کمیته برگزاری مسابقات اعلام میکند. تفاوت بین مسابقاتی که زیر نظر فدراسیون جهانی و کمیته بین المللی المپیک و شورای المپیک آسیا کاملا مشخص است و جای تعجب دارد که چگونه سایت کمیته ملی المپیک بدون توجه به این مهم اقدام به انتشار نامه چند ماه پیش فدراسیون جهانی کرده است! این در حالی است که المپیک جوانان زیر نظر کمیته بین المللی المپیک برگزار میشود نه فدراسیون جهانی جودو!
فدراسیون جودو با توجه به اینکه زیرمجموعه دکتر صالحی امیری در کمیته ملی المپیک به توصیه ایشان درباره مسکوت نگه داشتن موضوع و بررسی آن بعد پایان مسابقات در تهران عمل نکرد، برای روشن شدن افکار عمومی توضیح فوق را ارائه کرد و اعلام میکند موارد کاملتر و بیشتر را طبق توصیه رئیس کمیته ملی المپیک در جلسات کارشناسی ارائه خواهد کرد.
انتهای پیام