صفحه اصلی / اجتماعی / زنان و خانواده / کاهش ۵۰ درصدی فقرغذایی در روستاها
کاهش ۵۰ درصدی فقرغذایی در روستاها

کاهش ۵۰ درصدی فقرغذایی در روستاها

سرپرست وزارت کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر لزوم توجه ویژه به روستاها به عنوان تولیدکنندگان اصلی کشور، گفت: روستاها باید به عنوان کانون تولید و توسعه کشور قلمداد شوند.

 

محسنی بندپی در پنجمین همایش ملی روز روستا و عشایر که صبح امروز سه‌شنبه با حضور معاون اول رئیس جمهور ، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری و استاندار تهران در وزارت کار برگزار شد، با تاکید بر این که روستاهای کشور به عنوان نماد قوم، فرهنگ و تولید محسوب می‌شوند، افزود: در جمهوری اسلامی ایران روستا به عنوان نماد فرهنگ و تولید متاثر از فرهنگ ایرانی ، محسوب می‌شوند، لذا برای حفظ فرهنگ خود و همچنین مقابله با تحریم‌های ظالمانه ترامپ باید توسعه روستاها در نگاهی همه جانبه به عنوان یک راه حل قلمداد شود.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، وی با اشاره به مهاجرت از روستا به سمت شهرها و ایجاد مشکلات و Hسیب‌های اجتماعی همچون حاشیه نشینی گفت: باید آسیب شناسی دقیقی در این حوزه انجام شود تا مشخص شود که چرا توسعه روستایی در کشور با مشکل مواجه شده است.

بندپی به بررسی چرایی این مهم پرداخت و گفت: از سویی در کشور با خشکسالی مواجه هستیم و از سویی دیگر دانش کشاورزی ما ضعیف بوده و راندمان و بهره وری آن در حداقل ممکن است. باید نگاه سنتی به توسعه روستایی را تغییر دهیم، همه این شرایط باعث شده که توسعه روستایی با مشکل مواجه شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر برای توسعه روستایی در ریل درستی قرار گرفته‌ایم که مبتنی بر شواهد است و به ابعاد مختلف توسعه روستاها توجه می‌کند. باید نگاه همه جانبه‌ای را در پیش بگیریم تا روستاییان در روستا باقی بمانند.

سرپرست وزارت کار و رفاه اجتماعی در تشریح اقدامات این وزارت‌خانه برای توسعه روستایی و ارائه تسهیلات به روستاییان، گفت: ۱۷ هزار میلیارد تومان برای توسعه اشتغال روستایی در نظر گرفته‌ایم که این مبلغ با گستردگی رسته‌های شغلی همراه بوده است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به بیمه روستاییان اشاره کرد و افزود: یک میلیون و ۶۰۰ هزار روستایی از بیمه روستایی بهره مند شده اند. همچنین در مناطق محروم یک وعده غذای گرم با هدف فقرزدایی ظرف چهار سال اخیر در مهدکودک‌ها در مناطق محروم توزیع شده‌ است که در همین راستا توانسته‌ایم تا ۵۰ درصد فقر غذایی را در این مناطق کاهش دهیم.

وی ابراز امیدواری کرد که روستا به عنوان کانون تولید و توسعه کشور قلمداد و گام‌های موثرتری برای توسعه روستاها و جلوگیری از مهاجرت از روستا به سمت شهر برداشته شود.

به گزارش ایسنا، در ادامه از کتاب “طرح‌های اشتغال زایی در مناطق محروم کشور” با حضور معاون اول رئیس جمهور رونمایی شد.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

رشد ۲۰ درصدی تخصیص اعتبارات عمرانی در سال گذشته/ بودجه ۱۴۰۳ فاقد کسری است

به گزارش کسب و کار نیوز، داود منظور در صفحه خودش در فضای مجازی نوشت: …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.