به گزارش کسب و کار نیوز- دوست محمد کلیم در دیدار با شماری از مسئولان و سرمایه گذاران شیلاتی استان در چابهار اظهار داشت: تشکیل این کارگروه برای ساماندهی فعالیت های دریایی در زمان حاکمیت سامانه های آب و هوایی، وقوع پدیده های مخرب، به نسبت مخرب و غیر مخرب و تغییر شرایط عمومی وضعیت دریا ضروری است.
وی ادامه داد: این کارگروه می تواند با عضویت فعالین بخش های مختلف دریایی شامل کارشناسان هواشناسی، شیلات، بنادر و دریانوردی، دریابانی و…. در مواقع خاصی که دریا مواج است یا یک شرایط خاص آب و هوایی بر روی دریا حاکم است جلسه تشکیل دهد و با خرد جمعی تصمیمی کارشناسی شده ای برای محدودیت های احتمالی در دریا اتخاذ کند .
کلیم با بیان اینکه تصمیم های انفرادی برای ایجاد محدودیت های عبور و مرور در دریای عمان کارشناسی شده نیست و به ضرر فعالیت های اقتصادی و توسعه ای منطقه است، گفت: با برگزاری جلسات منظم دیسکاشن هواشناسی دریایی در سطح شهرستان می توان کمک زیادی به فعالیت های دریایی از جمله بخش اقتصادی و خدماتی کرد .
معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان افزود: در پایان هر جلسه بر اساس شرایط دریا بولتن هایی تهیه می شود که رفت و آمد لنج ها و کشتی ها به دریا را تسهیل می کند. در واقع اعضای این کارگروه مصوب می کنند که با وجود شرایط خاص دریا کدام قایق ها و کشتی ها اجازه ورود به دریا دارند و ورود کدام یک از آنها به دریا ممنوع است.
معاون اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان نیز با استقبال از این پیشنهاد و برای فراهم شدن مقدمات تشکیل این کارگروه، خواستار برگزاری جلسه با نهادهای فعال در بخش دریا شد و گفت: با تشکیل این کارگروه فعالیت های دریایی در زمان های مختلف به ویژه در دوره زمانی فعالیت سامانه آب و هوایی مونسون هند که دریا مواج است، با ریسک کم و متناسب با شرایط عمومی دریا و فعالین بخش های مختلف انجام می شود.
وی با اشاره بر اینکه این کارگروه برای فعالیت های گردشگری و توریستی نیز با اهمیت است، افزود: متأسفانه برخی مسافران به هشدار ها نسبت به شرایط مواج دریا توجه نمی کنند و با حضور در سواحل و گاهی با شنا در مناطق خطرناک، دچار حادثه می شوند.
انتهای پیام