به گزارش کسب و کار نیوز نیز امروز در گفتگویی با زهرا ترانهیلدا، کارشناس شهری به مناسبت انتخاب تهران به عنوان پایتخت رسمی ایران در سال ۱۲۸۶، به بررسی سیر تحولات تهران از گذشته تا امروز و بررسی بهبود شرایط زیست پذیری تهران پرداخته و نوشته است: تهران که روزگاری به هوای خوش و باغهای زیادش معروف بود این روزها همانند بسیاری از کلانشهرها گرفتار ترافیک و آلودگی صوتی، آلودگی هوا، معضل پسماند و … است، به نحوی که بسیاری شهروندان به دنبال جایی برای نفس کشیدن هستند.
۱۴ مهر ۱۲۸۶ در متمم قانون اساسی مشروطیت «تهران» به عنوان پایتخت رسمی ایران قانونی شد. شهری که به دلیل شرایط جغرافیایی و موقعیت مطلوبی که داشت مورد توجه شاهان آن دوره قرار گرفت و پیشرفت زیادی کرد. از آن دوره ۱۱۱ سال میگذرد. دورانی که این شهر تغییرات زیادی به خود دید و به کلی تغییر کرد به نحوی که از آن شهر خوش آب و هوا کمتر اثری میتوان در آن یافت.
چرایی باز پسگیری املاک شهرداری از سمنها
حجت نظری، رئیس ستاد ساماندهی سمنهای شهر تهران در مورد چرایی بازپس گیری املاک شهرداری از سازمانهای مردم نهاد توضیحاتی را ارائه کرد.
وی در مورد چرایی بازپس گیری ساختمانهای شهرداری از سازمان های مردم نهاد گفت: در ابتدای آغار به کار شورای شهر پنجم مصوبهای در مورد بازگرداندن و ساماندهی حق بهره برداری از املاک شهرداری به تصویب رسید که براساس این مصوبه تمام واگذاری حق بهره برداری املاک باید با مجوز شورای شهر باشد.
بندپی: از زمان معرفی وزیر رفاه به مجلس اطلاعی ندارم
انوشیروان محسنی بندپی، سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه چون رأی استمزاجی مجلس بر عدم تایید لایحه تفکیک حوزه رفاه از وزارت کار بود، تصور نمیکنم معرفی ۲ وزیر به مجلس مدنظر دولت باشد گفت: از زمان معرفی وزیر رفاه به مجلس اطلاعی ندارم.
وی در پاسخ به اینکه اخیرا زمزمههایی مبنی بر طرح مجدد تفکیک حوزه رفاه از وزارت تعاون و کار و معرفی ۲ وزیر از سوی رئیس جمهور به مجلس به گوش میرسد اظهار کرد: تا مجلس مصوب نکند چنین امری محقق نمیشود.
خانوادهها پول نقد به مدرسه ندهند
منصور مجاوری، مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اجرای طرح حساب یکپارچه مدارس گفت: خانوادهها را ملزم و از آنها درخواست میکنیم که پول نقد به مدارس نبرند؛ مدیران نیز طبق قانون ملزم هستند از طریق درگاه الکترونیکی پرداخت و دریافت داشته باشند.
وی درباره حساب یکپارچه مدارس توضیحاتی ارائه و اظهار کرد: حساب یکپارچه با یک کد شناسه مخصوص که شامل کدملی دانشآموز، کد مبلغ فعالیت فوق برنامه و کد مدرسه است آماده شده است
۷۰ درصد نقاط سیلخیز کشور ایمنسازی نشده است
ابوالقاسم حسینپور، مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری با بیان اینکه از ۴۵ میلیون هکتار از حوزههای آبخیز کشور، ۱۱ میلیون هکتار تحت پوشش عملیات آبخیزداری قرار گرفته است، گفت: طی سالهای ۹۰ تا ۹۶، ۱۱۳۹ مورد سیل در کشور اتفاق افتاده است.
وی با بیان اینکه کشور ما کشور خشک و نیمه خشکی است و دارای بارندگیهای نامنظم و با شدت بالا در مدت زمان کوتاه است که منجر به وقوع سیلاب میشود، اظهار کرد: از اینرو در زمره کشورهای سیلخیز دنیا هستیم. در سالهای اخیر بر اثر تغییرات اقلیمی و مسائلی که در کشور ما از جمله تغییر کاربری اراضی وجود دارد شاهد تشدید سیلابها بودهایم و به همین دلیل ضرورت پرداختن به مدیریت سیلاب و راهکارهای کاهش آن در کشور روز به روز مهمتر میشود.
پربازدیدها
«زنگها برای که به صدا درمیآیند؟!»
۷۰ درصد نقاط سیلخیز کشور ایمنسازی نشده است
۵۶ نکتهای که به شما در مواجهه با سیل کمک میکند
دستگیری عاملان تهدید به قتل یک شهروند و خانوادهاش در نازیآباد
انتهای پیام