به گزارش کسب و کار نیوز، دکتر محمد بدوی در آیین “فصل نو، فصل همدلی” ویژه دانشجویان نو ورود که امروز یکشنبه (۱۵ مهرماه) در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد، اظهار کرد: پژوهشگر بودن یکی از ویژگیهای انسان است. باید از تمام شرایط و امکانات موجود استفاده کنیم تا هدف را گم نکنیم و بدانیم تلاش میکنیم تا به کجا برسیم.
وی افزود: دانشگاه مهد علم است، اما علم چگونه به دست میآید؟ همه شما از منابع مختلف استفاده میکنید و تلاش میکنید از جدیدترین کتابها استفاده کنید. نکاتی که به طور دائم به منابع علمی افزوده میشوند حاصل تلاش شبانهروزی دانشمندان است تا در نهایت جامعه از آن استفاده کند.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: اگر قرار است دانشمند واقعی شوید، در هر رشته گرایشی که انتخاب کنید، راه باز است. غیر از اینکه از آموزش بهرهمند میشوید، باید تلاش کنید به فرایند تولید علم و پژوهش نیز توجه کنید.
وی افزود: در معاونت تحقیقات و فناوری چند مدیریت وجود دارد. خود معاونت تحقیقات و فناوری از دو بخش تحقیقات و فناوری تشکیل شده است. همچنین ۲۶ مرکز تحقیقات و یک پژوهشکده سلامت که خود از تعدادی مراکز تشکیل شده، زیر نظر معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه فعالیت میکنند. معاونت تحقیقات و فناوری از تمام فعالیتهای پژوهشی حمایت و پشتیبانی میکند. کمیته تحقیقات دانشجویی نیز به شما دانشجویان کمک میکند و از شما حمایت میکند.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: شرکتهای دانشبنیان زیر نظر مدیریت فناوری سلامت فعالیت میکنند. در این شرکتها جوانانی مشغول به کار هستند که به دانش و اطلاعاتی دست پیدا کردهاند و حالا میخواهند محصولی تولید کنند. این افراد میتوانند موتور محرک اقتصاد مقاومتی باشند و در ایجاد فرصتهای شغلی نقش مؤثری داشته باشند.
بدوی ادامه داد: مدیریت منابع علمی و اطلاعرسانی پزشکی، مدیریت دیگری است که زیر نظر ما فعالیت میکند. در این مدیریت منابع علمی لازم در اختیار شما قرار میگیرد و در خصوص مشکلات مختلف میتوانیم به آن مراجعه کنیم. همچنین برگزاری کنگرهها و شرکت در همایشهای ملی و بینالمللی نیز بر عهده این حوزه است. از شما میخواهم در کنار فعالیتهای آموزشی خود به فعالیتهای علمی و تولید علم نیز بیاندیشید.
انتهای پیام