به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، وی ادامه داد: از این تعداد، برخی سمنها در یک سال اخیر یا کم فعال بودهاند یا حتی فعالیت نداشتهاند ولی در حاضر میتوان گفت که از این ۱۲۰ سمن، ۸۰ سمن کاملا فعال هستند. سعی میکنیم دوباره امسال بانک اطلاعاتی سازمانهای مردم نهاد محیط زیستی استان تهران را بهروز کنیم و آن را روی سایت سازمان حفاظت محیط زیست قرار دهیم.
این کارشناس آموزش و مشارکتهای مردمی اداره محیط زیست استان تهران با بیان اینکه تخصصیترین سمنهای محیط زیستی در استان تهران مشغول فعالیت هستند، تصریح کرد: در استانهای دیگر کشور نیز بسته به وسعت و جمعیت استان سمنهایی شکل گرفتهاند ولی تخصصیترین سازمانهای مردم نهاد در استان هستند که یا شناسنامه ملی دارند و یا به صورت استانی فعالیت میکنند.
کرمی با اشاره به اینکه سمنهای محیط زیستی استان تهران در هفت کارگروه تخصصی تقسیمبندی شدهاند، توضیح داد: این کارگروهها شامل کارگروههای آلودگی آب، هوا، پسماند، جانوران و آب و تالاب میشوند که هر سازمان مردم نهاد با توجه به حوزه فعالیت خود دریکی از این کارگروهها فعالیت میکند.
وی در ادامه با بیان اینکه گاهی اوقات برخی سازمانهای مردم نهاد تخصصی محیط زیستی استان تهران با محیط زیست استان همکاری نمیکنند یا گزارش کار نمیدهند، گفت: لزوما اطلاعات همه سازمانهای مردم نهاد در بانک اطلاعاتی ما وجود ندارد چرا که برخی از آنها هیچ وقت به ادارههای دولتی مراجعه نکردهاند و بهصورت مردم نهاد کارهای خود را پیش میبرند.
این کارشناس آموزش و مشارکتهای مردمی اداره محیط زیست استان تهران با بیان اینکه سمنهای محیط زیستی در استان اقدامات مفیدی برای محیط زیست انجام دادهاند،اظهارکرد: از جمله آن میتوان به پروژه حفاظت از خزنده افعی لطیفی یا افعی دماوندی اشاره کرد که توسط گروه خزندهشناسان پارس در پارک ملی لار انجام میشود.
کرمی در پایان گفت: گروه خزندهشناسان فارس حدود چهار سال است که در پارک ملی لار به گردشگران و عشایر آموزش میدهند که چگونه از این گونه در معرض خطر انقراض محافظت کنند. امسال نیز این اقدام به عنوان طرح نمونه استان تهران در جشنواره موفق سمنهای کشور برگزیده شود.
انتهای پیام