به گزارش کسب و کار نیوز، مهرزاد حمیدی شامگاه گذشته (شنبه) در همایش دبیران تربیت بدنی آموزش و پرورش، اظهار کرد: شخصیت کودکان با بازیها شکل میگیرد از این رو نباید به مقوله بازی کردن آنها بیتوجه بود.
وی تصریح کرد: بازی در تربیت افراد جامعه اهمیت بالایی دارد به طوری که در آموزههای اسلامی نیز کودک برای دوره هفت سال اول زندگی آزاد گذاشته میشود تا بازی کند زیرا با تکاپوی بدنی کودکان و نوجوانان، افسردگیها، آسیبهای اجتماعی، دلزدگیها و انزواها درمان میشود.
حمیدی تأکید کرد: اکنون ۲۱ درصد کودکان کشور چاق هستند یا اضافه وزن دارند که اگر هوشیار نباشیم، نسل آینده با سونامی بیماریهای غیر واگیر روبرو خواهد شد و نمیتوانیم تنها با درس تربیتبدنی کمبودهای حرکتی دانش آموزان کشور را از بین ببریم زیرا زندگی ماشینی، تلفن همراه و تبلت کودکان را به یکجانشینی و چاقی مبتلا میکند.
وی با اشاره به ضرورت افزایش سواد حرکتی شهروندان جامعه گفت: نباید نسل آینده را به فراموشی سپرد و همه توان و اعتبار در ورزش قهرمانی هزینه شود، زیرا این شرایط جامعه آینده را کم تحرک و غیر پویا خواهد کرد.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش، تصریح کرد: کودکان روزانه ۶ ساعت در اختیار مدرسه و پس از آن در خانه هستند، اما باید پرسید، سهم محله برای ورزش کودکان و نوجوانان چیست؟
حمیدی افزود: تا پایان سال جاری ۲۵۰ زمین چمن مصنوعی در مدرسههای کشور آماده بهرهبرداری میشود که اعتبار ساخت ۱۵۰ زمین توسط آموزش و پرورش و بقیه از سوی بخش خصوصی و نیکوکاران تأمین خواهد شد.
وی تصریح کرد: سرانه فضای ورزشی دانش آموزان در مکان های سرپوشیده و باز بدون احتساب حیاط مدرسه، 33 صدم متر مربع است که رقم ناچیزی است و باید از ظرفیت ورزشی سایر دستگاهها برای افزایش فعالیتهای حرکتی دانش آموزان استفاده کنیم.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش افزود: نزدیک به ۲۷۰ هزار نفر آموزگار پایه در وزارت آموزش و پرورش فعالیت دارند که باید همه آنها برای توسعه ورزشهای پایه در مدارس توانمند شوند.
حمیدی گفت: طرحهای حیاط پویا، ورزش صبحگاهی و المپیادهای ورزشی درون مدرسهای از جمله برنامههای معاونت تربیتبدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش برای توسعه فعالیت فیزیکی دانش آموزان است.
انتهای پیام