مرتضی ضامنی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه سامانه “سپند”، سامانه نوپایی است و حمل و نقل دانشآموزی را پایش، ساماندهی و شفاف میکند، اظهار کرد: وقتی بحث شفافیت پیش میآید افرادی در جامعه حضور دارند که از آن گریزانند به عبارت دیگر با شفافیت و ساماندهی یکپارچه منافع برخیها به خطر میافتد و به واسطه همین موضوع کارشکنیهایی نیز صورت می گیرد.
وی ادامه داد: با این وجود اما مجموعه وزارت کشور و وزارت آموزش و پرورش به جد در حال پیگیری این موضوع هستند. به طوری که وزیر کشور نامهای به وزیر آموزش و پرورش فرستادند و این گلایه را داشتند که همکاری در سطح استانها و مدارس بیشتر شود. به عبارت دیگر با افزایش این همکاریها میتوانیم در سال تحصیلی جدید، اطلاعات سامانه سپند را کامل کرده و پایش نیز انجام شود تا کیفیت ارائه خدمات در این بخش ارتقا یابد.
مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور با بیان اینکه مشکلی برای ورود اصناف به این حوزه وجود ندارد و اصناف درخواست اصلاح آیین نامه دانش آموزی را داشتند تا بخشی از این کار به عهده آنها باشد، گفت: در حوزه سرویس مدارس برای فعالیت اصناف هیج محدودیتی وجود ندارد. یعنی شرکتهایی که در فراخوان شهرداریها شرکت میکنند و در نهایت شرکت مجاز شناخته میشوند، اگر هم جزو شرکتهای حمل و نقلی زیر مجموعه شهرداریها نباشند و اصطلاحا شرکتها بیرونی باشند اما صلاحیت آنها توسط شهرداری شهر مربوطه تایید شده باشد میتوانند در حوزه سرویس مدارس فعالیت کنند.
ضامنی در پایان گفت: این اصناف بایستی حتما از شهرداریها و بخشداریهای مربوطه مجوز لازم را دریافت کنند تا افرادی که قرار است در این حوزه فعالیت کنند شناخته شده و دارای صلاحیت باشند.
انتهای پیام