به گزارش کسب و کار نیوز، براساس این تفاهم نامه که بین معاونت درمان پژوهشگاه رویان و رئیس بیمارستان توانبخشی رفیده امضاء شد، طرفین با هدف هم افزائی، در زمینههای آموزشی، پژوهشی و درمانی، همکاریهای مشترک خواهند داشت.
امضای این تفاهمنامه که به مدت سه سال اعتبار دارد، همکاریهای مشترک در زمینه “اجرای طرحهای پژوهشی مورد علاقه طرفین، اجرای دورههای آموزشی رسمی کوتاه مدت با عنایت به ظرفیتها و تواناییهای طرفین، برگزاری سمینارها، سمپزیومها و کنگرههای مشترک، افزایش سطح علمی اعضاء هیأت علمی و کارشناسان هر دو مجموعه با بهره مندی از ظرفیتهای طرف مقابل، کاربردی کردن نتایج پژوهشها و انتشار مقالات علمی مشترک که نتیجه انجام طرحهای تحقیقاتی مشترک بوده با رعایت حقوق معنوی طرفین ” را امکانپذیر کرده است.
” فراهم کردن امکانات لازم اعم از نیروی انسانی، تجهیزات و فضای فیزیکی جهت انجام طرحهای تحققیقاتی مشترک، تقبل پرداخت هزینههای خرید مواد تحقیقاتی و هزینههای پرسنلی طرحهای تحقیقاتی براساس قرارداد منعقده برای هر طرح، مشارکت در نگارش و انتشار مقالات حاصل از طرحهای تحقیقاتی در مجلات معتبر داخلی و خارجی و مشارکت در اجرای برنامههای آموزشی مصوب طرفین اعم از فضا، تجهیزات و نیروی انسانی ” از جمله تعهدات پژوهشگاه رویان در مقابل بیمارستان توانبخشی رفیده است.
همچنین براساس این تفاهم نامه، بیمارستان توانبخشی رفیده در زمینههایی چون ” پذیرش بیماران معرفی شده از پژوهشگاه جهت انجام خدمات درمانی، مشارکت در نگارش مقالات و انتشار نتایج طرحهای تحقیقاتی مشترک، مشارکت در تأمین هزینههای طرحهای تحقیقاتی که پروپوزال و قرارداد منعقده مربوط به بیمارستان میشوند و مشارکت لازم در اجرای برنامههای آموزشی که طبق توافق طرفین برگزار میشود”، تعهداتی خواهد داشت.
مسئولان موسسه رویان پیش از انعقاد این تفاهم، از بیمارستان توانبخشی رفیده دیدن کردند و دکتر ” فریدون لایقی ” فوق تخصص جراحی دست و اعصاب محیطی دست، دانشیار دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و رئیس بیمارستان توانبخشی رفیده در این نشست مشترک، ضمن تشریح اهداف و چشم انداز بیمارستان رفیده، پیشنهاد انجام پژوهش مشترک در خصوص اعصاب محیطی را به محققان پژوهشگاه رویان ارائه داد که در زمینه تولید سلول، مورد استقبال مسئولان رویان قرار گرفت.
دکتر ” امیر حسین کهلایی ” عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و معاون پژوهشی بیمارستان توانبخشی رفیده نیز در این نشست اظهار امیدواری کرد که با پیش بینی دقیق ظرفیتها و پیش نیازهای این همکاری، در مرحله اجرا دچار مشکل نشده و حداکثر بازدهی حاصل شود.
وی همچنین متذکر شد: با مطالعه و بررسی دقیق زمینههای علمی موجود، همکاریهای پژوهشی و درمانی در حیطههای مشترک به نحوی انجام شود که در چارچوب اولویتهای بیمارستان و رسالتهای تعریف شده آن قرار بگیرد.
طبق اعلام روابط عمومی، بیمارستان توانبخشی رفیده، تنها بیمارستان تخصصی توانبخشی دانشگاهی کشور است که تحت پوشش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی فعالیت میکند و انواع خدمات توانبخشی را به صورت تیمی و کاملا تخصصی زیر نظر اعضای هیات علمی و متخصصان مجرب، به بیماران و نیازمندان ارائه میدهد.
انتهای پیام