«ایوب حاج آقاپور» در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به کمبود گوشت گوساله در استان، اظهار کرد: بیشتر گوشت این استان از آذربایجانغربی تأمین میشد که اکنون بهعلت افزایش نرخ گوشت، آذربایجانغربی گوشت تولیدی خود را به کشورهای همسایه از جمله عراق و افغانستان صادر میکند.
وی ادامه داد: هماکنون اغلب گوشت استان از شهرهای شیراز، مشهد و قم تأمین میشود، از اینرو با کاهش قابل توجهی مواجه هستیم.
رئیس اتحادیه گوشت و مرغ تبریز یادآور شد: قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله در کشتارگاه ۴۴ هزار تومان و در واحدهای صنفی با احتساب ۲۰ درصد سود، با قیمت ۶۲ هزار تومان به فروش میرسد.
انتهای پیام